1,2,3 perces mesék bárányfelhőkről, varázslókról és csintalan gyerekekről

29.00 RON

Nincs készleten

Küldj e-mailt amint elérhető     Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Kiegészítő termékek

Manfred Mai

1,2,3 perces mesék bárányfelhőkről, varázslókról és csintalan gyerekekről

Az ismert német szerző 1-2-3 perces meséi első önálló olvasmányként is kiválóak, de természetesen a szülő az óvodás korú gyermekének is felolvashatja őket. A történetek - amelyek stílusa letisztult, ugyanakkor játékos - hol elgondolkodtatnak, hol megnevettetnek, hol pedig könnyeket csalnak a szemünkbe.

Ideális esti mesék, amelynek gyermek hallgatói és olvasói bátor hősökké válhatnak képzeletben - és talán a valóságban is. Betina Gotzen-Beek gondoskodott róla, hogy Manfred Mai írói világa életre keljen, csodálatosan ösztönzi a gyermeki fantáziát. Illusztrációi karakteresek, kedvesek, játékosak, humorosak, egyediek.
 
 

Kategória: Mesék

Kiadó: Móra Könyvkiadó

Oldalszám: 128

Kötésmód: kemény tábla

Méret: 165 x 235 x 12 mmIdeális esti mesék, amelynek gyermek hallgatói és olvasói bátor hősökké válhatnak képzeletben - és talán a valóságban is. Betina Gotzen-Beek gondoskodott róla, hogy Manfred Mai írói világa életre keljen, csodálatosan ösztönzi a gyermeki fantáziát. Illusztrációi karakteresek, kedvesek, játékosak, humorosak, egyediek.
 
 

Kategória: Mesék

Kiadó: Móra Könyvkiadó

Oldalszám: 128

Kötésmód: kemény tábla

Méret: 165 x 235 x 12 mm

">


Manfred Mai 1,2,3 perces mesék bárányfelhőkről, varázslókról és csintalan gyerekekről Az ismert német szerző 1-2-3 perces meséi első önálló olvasmányként is kiválóak, de természetesen a szülő az óvodás korú gyermekének is felolvashatja őket. A történetek - amelyek stílusa letisztult, ugyanakkor játékos - hol elgondolkodtatnak, hol megnevettetnek, hol pedig könnyeket csalnak a szemünkbe. Ideális esti mesék, amelynek gyermek hallgatói és olvasói bátor hősökké válhatnak képzeletben - és talán a valóságban is. Betina Gotzen-Beek gondoskodott róla, hogy Manfred Mai írói világa életre keljen, csodálatosan ösztönzi a gyermeki fantáziát. Illusztrációi karakteresek, kedvesek, játékosak, humorosak, egyediek.   Olvass bele!   Kategória: Mesék Kiadó: Móra Könyvkiadó Oldalszám: 128 Kötésmód: kemény tábla Méret: 165 x 235 x 12 mm
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data