50 lejes AJÁNDÉKUTALVÁNY

50.00 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Ajándékozzon 50 lejes AJÁNDÉKUTALVÁNYt!

Ha a legmegfelelőbb ajándékot keresi szerettei számára, utalvánnyal garantáltan nem okozhat csalódást! Bízza a választás szabadságát a megajándékozottra, és válassza 50 lejes ajándékutalványunkat. Az utalványt a vásárlás után e-mailben küldjük el!

A legmegfelelőbb ajándékot keresi szerettei számára, de nem tud dönteni? Ajándékutalvánnyal nem okozhat csalódást! A megajándékozott döntheti el, mit választ széles termékkínálatunkból. Adja a választás szabadságát ajándékba!

Az ajándékutalvány webboltunkban váltható be. A webboltunkban kiválasztott termék melletti mezőbe ( Másold be az ajándék utalvány kódot: ) kell majd beírni az e-mailben elküldött kódot.

Az ajándékutalvány a vásárlástól számított egy évig érvényes, és ezen a határidőn belül kizárólag a corvin-webbolt.ro áruház termékeire használható fel. Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható át. Amennyiben az ajándékutalvánnyal rendelkező személy az ajándékutalványon szereplő összegnél alacsonyabb összegért vásárol terméket, visszajárót nem áll módunkban adni.


Ajándékozzon 50 lejes AJÁNDÉKUTALVÁNYt!Ha a legmegfelelőbb ajándékot keresi szerettei számára, utalvánnyal garantáltan nem okozhat csalódást! Bízza a választás szabadságát a megajándékozottra, és válassza 50 lejes ajándékutalványunkat. Az utalványt a vásárlás után e-mailben küldjük el!A legmegfelelőbb ajándékot keresi szerettei számára, de nem tud dönteni? Ajándékutalvánnyal nem okozhat csalódást! A megajándékozott döntheti el, mit választ széles termékkínálatunkból. Adja a választás szabadságát ajándékba!Az ajándékutalvány webboltunkban váltható be. A webboltunkban kiválasztott termék melletti mezőbe ( Másold be az ajándék utalvány kódot: ) kell majd beírni az e-mailben elküldött kódot.Az ajándékutalvány munkanapokon a vásárlástól számított maximum 24 órán belül érkezik meg e-mailben. Ha az utalványt nem találja, nézze meg Promóciók vagy SPAM mappájában is. Az ajándékutalvány a vásárlástól számított egy évig érvényes, és ezen a határidőn belül kizárólag a corvin-webbolt.ro áruház termékeire használható fel. Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható át. Amennyiben az ajándékutalvánnyal rendelkező személy az ajándékutalványon szereplő összegnél alacsonyabb összegért vásárol terméket, visszajárót nem áll módunkban adni.
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data