A Mikulás karácsonyi meglepetése

4.50 RON
-15%
3.83 RON

Nincs készleten

Küldj e-mailt amint elérhető     Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Kiegészítő termékek

A Mikulás karácsonyi meglepetése

Vidám, Mikulás, karácsony és tél témájú színező, hogy a kisóvodások a téli szünetben is gyakorolhassák a színezést és a vonaltartást.

Télen minden fehérbe borul, akárcsak e színező vidám szereplői. Hogy ismét önmagukká válhassanak, segíts nekik visszaváltozni. Színezzétek ki a kifehéredett Mikulást és kis barátait, miközben szüleitekkel mondogatjátok a dalokat és mondókákat, amiket a színessé varázsolt vidám rajzok mellett találtok. Kellemes színezést, vidám perceket és kellemes ünnepeket kívánunk!

Formátum: A4

Oldalszám: 16

A Mikulás karácsonyi meglepetése Vidám, Mikulás, karácsony és tél témájú színező, hogy a kisóvodások a téli szünetben is gyakorolhassák a színezést és a vonaltartást. Télen minden fehérbe borul, akárcsak e színező vidám szereplői. Hogy ismét önmagukká válhassanak, segíts nekik visszaváltozni. Színezzétek ki a kifehéredett Mikulást és kis barátait, miközben szüleitekkel mondogatjátok a dalokat és mondókákat, amiket a színessé varázsolt vidám rajzok mellett találtok. Kellemes színezést, vidám perceket és kellemes ünnepeket kívánunk! Formátum: A4 Oldalszám: 16

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data