Agytorna 2020/1.

10.50 RONSiess! Már csak 5 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: REJTVÉNYLAPOK

Agytorna 2020/1. – elmepróba minden korosztálynak

Keményebb kihívásra vágyóknak ajánljuk!

Formátum: A5
Oldalszám: 148

Tematika: Változatos kemény dió fejtörők!

Kedves Olvasóink!

Mint tudjuk a változatosság gyönyörködtet. Érvényes ez, szerintünk, az élet minden területére. így a rejtvénylapok „életére” is, ahol időnként meg kell tenni bizonyos lépéseket, melyek tovább viszik, lendületet adnak, és friss vért pumpálnak a folyamatba. Ezért gondolta kiadónk azt, hogy két népszerű lapjából, jelen esetben az Agytornából és a SzuperKoktélből gyúr egy - negyedévente megjelenő újat, immár 144 oldalon. Kiadványunk neve továbbra is Agytorna marad. Reméljük kellemesen töltik majd az időt egymás társaságában. Természetesen a pályázat sem marad el.


A versenyrejtvényeket a 131-132. oldalokon találja, s e fejtörők megoldásával pályázhat a következő nyeremények egyikére:
Fõdíj: 300,00 lej értékû vásárlási utalvány Corvin termékekre
II-XX. díj: ajándékcsomag.


Beküldési határidő: 2020. április 17.
A pályázati szelvényen a rejtvények kulcsszavait kérjük beküldeni.
Jó szórakozást kíván, a szerkesztőség!


Agytorna 2020/1. – elmepróba minden korosztálynakKeményebb kihívásra vágyóknak ajánljuk!Formátum: A5Oldalszám: 148Tematika: Változatos kemény dió fejtörők! Kedves Olvasóink!Mint tudjuk a változatosság gyönyörködtet. Érvényes ez, szerintünk, az élet minden területére. így a rejtvénylapok „életére” is, ahol időnként meg kell tenni bizonyos lépéseket, melyek tovább viszik, lendületet adnak, és friss vért pumpálnak a folyamatba. Ezért gondolta kiadónk azt, hogy két népszerű lapjából, jelen esetben az Agytornából és a SzuperKoktélből gyúr egy - negyedévente megjelenő újat, immár 144 oldalon. Kiadványunk neve továbbra is Agytorna marad. Reméljük kellemesen töltik majd az időt egymás társaságában. Természetesen a pályázat sem marad el.A versenyrejtvényeket a 131-132. oldalokon találja, s e fejtörők megoldásával pályázhat a következő nyeremények egyikére:Fõdíj: 300,00 lej értékû vásárlási utalvány Corvin termékekreII-XX. díj: ajándékcsomag.Beküldési határidő: 2020. április 17.A pályázati szelvényen a rejtvények kulcsszavait kérjük beküldeni.Jó szórakozást kíván, a szerkesztőség!

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data