​Ballagási ajándékpalack

25.00 RON

Nincs készleten

Küldj e-mailt amint elérhető     Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Kiegészítő termékek

Ballagási ajándékpalack

A csomag tartalma:

  • talársapkás palack – hogy a megajándékozott mindig szeretettel emlékezzen iskolájára, tanáraira, osztálytársaira
  • illatos parajdi sót tartalmazó tasak – hogy a ballagó, bárhova is elkerülne, ne feledje, mi célra vagyunk a világon: „Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne.”
  • levendulás zsákocska – hogy a megajándékozott mindig értékelje a természet ajándékait
  • szerencseérem – hogy az Élet útján elindulónak szerencsét hozzon a gazdagság, a siker és a boldogság ezen apró jelképe
  • falemez figura – hogy a ballagó mindig értékelje a természetes és egyedi ajándéktárgyakat
  • könyvjelző – hogy a ballagó szívesen olvasson bármilyen korban
  • 5 üzenettekercs – hogy a megajándékozott egy kis szellemi útravalót is kapjon

 

A műanyag palack magassága: 21 cm, átmérője 7 cm

Az aranyzsinóros talársapka mérete: 10x10 cm

*a só színe eltérő lehet palackonként *az érme értéke változhat *a falemez figura eltérő lehet palackonként *az üzenetek különböznek palackonként *a levendulás zsákocska formája eltérő lehet palackonként

Tipp: A palackba pénz is helyezhető (feltekercselve, mint az üzenetek), így elegánsan átadható a végzősnek.

FONTOS! A Kézműves ajándékok, egyéni ajándéktárgyak kategóriába tartozó termékek kiszállítását csak gyorsfutár szolgálattal vállaljuk! Megkérjük, a szállítási módnál válassza a gyorsfutáros kiszállítást.
JÓ TUDNI! 100 lej feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES. Magyarországra 200 lej feletti rendelés esetén ingyenes a szállítás.


Aranyos!
Hajnalka Ellenőrzött vásárló 2022-05-20

Cuki, tartalmas palack!

Ballagási ajándékpalack A csomag tartalma: talársapkás palack – hogy a megajándékozott mindig szeretettel emlékezzen iskolájára, tanáraira, osztálytársaira illatos parajdi sót tartalmazó tasak – hogy a ballagó, bárhova is elkerülne, ne feledje, mi célra vagyunk a világon: „Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne.” levendulás zsákocska – hogy a megajándékozott mindig értékelje a természet ajándékait szerencseérem – hogy az Élet útján elindulónak szerencsét hozzon a gazdagság, a siker és a boldogság ezen apró jelképe falemez figura – hogy a ballagó mindig értékelje a természetes és egyedi ajándéktárgyakat könyvjelző – hogy a ballagó szívesen olvasson bármilyen korban 5 üzenettekercs – hogy a megajándékozott egy kis szellemi útravalót is kapjon   A műanyag palack magassága: 21 cm, átmérője 7 cm Az aranyzsinóros talársapka mérete: 10x10 cm *a só színe eltérő lehet palackonként *az érme értéke változhat *a falemez figura eltérő lehet palackonként *az üzenetek különböznek palackonként *a levendulás zsákocska formája eltérő lehet palackonként Tipp: A palackba pénz is helyezhető (feltekercselve, mint az üzenetek), így elegánsan átadható a végzősnek. FONTOS! A Kézműves ajándékok, egyéni ajándéktárgyak kategóriába tartozó termékek kiszállítását csak gyorsfutár szolgálattal vállaljuk! Megkérjük, a szállítási módnál válassza a gyorsfutáros kiszállítást.JÓ TUDNI! 100 lej feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES. Magyarországra 200 lej feletti rendelés esetén ingyenes a szállítás.
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek