​Békakirály nyuszis levendulazsákocskával

32.50 RON
Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Kiegészítő termékek

Békakirály nyuszis levendulazsákocskával

FONTOS! A Kézműves ajándékok, egyéni ajándéktárgyak kategóriába tartozó termékek kiszállítását csak gyorsfutár szolgálattal vállaljuk! Megkérjük, a szállítási módnál válassza a gyorsfutáros kiszállítást.

JÓ TUDNI! 100 lej feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES. Magyarországra 200 lej feletti rendelés esetén ingyenes a szállítás.

A békakirály mérete: 15,5x38 cm

A nyuszis levendulazsákocska mérete: 6x11 cm

Anyaga: plüss, pamut, filc. Biztonsági szeme jól rögzített, nem lehet kiszedni.

Töltőanyag: A béka antiallergén szilikonos poliészter golyókkal van töltve, a nyuszis levendulazsákocska pedig illatos, szárított levedulával.

Technika: varrás, arca kézzel hímzett

Tisztítás: A béka 30°C-on mosható. A nyuszis levendulazsákocska nem mosható.

Békakirály nyuszis levendulazsákocskával FONTOS! A Kézműves ajándékok, egyéni ajándéktárgyak kategóriába tartozó termékek kiszállítását csak gyorsfutár szolgálattal vállaljuk! Megkérjük, a szállítási módnál válassza a gyorsfutáros kiszállítást.JÓ TUDNI! 100 lej feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES. Magyarországra 200 lej feletti rendelés esetén ingyenes a szállítás. A békakirály mérete: 15,5x38 cm A nyuszis levendulazsákocska mérete: 6x11 cm Anyaga: plüss, pamut, filc. Biztonsági szeme jól rögzített, nem lehet kiszedni. Töltőanyag: A béka antiallergén szilikonos poliészter golyókkal van töltve, a nyuszis levendulazsákocska pedig illatos, szárított levedulával. Technika: varrás, arca kézzel hímzett Tisztítás: A béka 30°C-on mosható. A nyuszis levendulazsákocska nem mosható.

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data