Belluska Éva, Leiti Mónika, Szejke Ottilia: Anyanyelvünk világa, II. osztály

6.00 RON

Nincs készleten

9,00 lej helyett most csak 6,00 lejért!

Magyar nyelv munkafüzet, II. osztály

136 oldal / méret: A4

A II. osztályosok számára írt magyar nyelv munkafüzet az érvényes, új tanterv alapján készült.

A változatos gyakorlatok a hét- és nyolcévesek értelmi szintjéhez igazodnak, és kifejezetten azt a célt szolgálják, hogy a kisdiákok a lehető legjobban sajátítsák el édes anyanyelvü(n)ket.

A grafikai kivitelezés ugyancsak e célt szolgálja, ugyanakkor a szépérzéket is fejleszti. A betűk mérete, a kiemelések, a vonalrendszer, a rajzok mind-mind a második osztályos tanulók értelmi és érzelmi képességeihez igazodnak.

9,00 lej helyett most csak 6,00 lejért!Magyar nyelv munkafüzet, II. osztály136 oldal / méret: A4 A II. osztályosok számára írt magyar nyelv munkafüzet az érvényes, új tanterv alapján készült. A változatos gyakorlatok a hét- és nyolcévesek értelmi szintjéhez igazodnak, és kifejezetten azt a célt szolgálják, hogy a kisdiákok a lehető legjobban sajátítsák el édes anyanyelvü(n)ket. A grafikai kivitelezés ugyancsak e célt szolgálja, ugyanakkor a szépérzéket is fejleszti. A betűk mérete, a kiemelések, a vonalrendszer, a rajzok mind-mind a második osztályos tanulók értelmi és érzelmi képességeihez igazodnak.
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data