Erdélyi Konyha - 2021. augusztus

5.90 RON
Siess! Már csak 5 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Kiegészítő termékek

Kategóriák: GASZTRO Gasztrolapok

Erdélyi Konyha - 2021. augusztus

A hazataláló ízek világa

Formátum: A4

Oldalszám: 44

Hagyományőrző rovatunkban olyan erdélyi aludttejes finomságok elkészítési módját mutatjuk be, mint például az aludttejes gombóc, az édesmálé illetve a szilvaízes-tejfölös pite. Kóstolják meg önök is, egyszerű és nagyszerű mindegyik! Rovatunkból többek között az is kiderül, hogyan készül az aludtej.

Augusztusi lapszámunkból nem hiányozhat a grillezés. A nyár és grillcsíkok szervesen összetartoznak. Könnyedséget, lazaságot sugallnak, a jó társaság ígéretét. Egészséges grill-ötleteket mutatunk. Ha grillpartit rendezünk, mindeniket elkészíthetjük, húsevők és vegetáriánusok is találnak közte remélhetőleg kedvükre valót. A limonádét és a sört ne felejtsék el behűteni!

Ha nyár, akkor lecsó. A magyar ember számára ebben az időszakban kötelező recept, amit a friss, helyi lapananyagokból érdmes elkészíteni. Ennek a nagyon egyszerű, de annál finomabb zöldségkombinációnak is számos változata van. Ebből a végtelenségből kínálunk ízelítőt azok számára, akik szeretnének különlegesebb változatokat is kipróbálni.

Az augusztusi lapszámból nem maradhatott ki a rövid szezonnal kényeztető füge. E havi ajánlatunkba a fügét csempésztük be az ételekbe. Az igazi jó érett füge, nem csak ízre finom, hanem szemet gyönyörködtető is, látványra sem utolsó.


Erdélyi Konyha - 2021. augusztusA hazataláló ízek világaFormátum: A4Oldalszám: 44Hagyományőrző rovatunkban olyan erdélyi aludttejes finomságok elkészítési módját mutatjuk be, mint például az aludttejes gombóc, az édesmálé illetve a szilvaízes-tejfölös pite. Kóstolják meg önök is, egyszerű és nagyszerű mindegyik! Rovatunkból többek között az is kiderül, hogyan készül az aludtej.Augusztusi lapszámunkból nem hiányozhat a grillezés. A nyár és grillcsíkok szervesen összetartoznak. Könnyedséget, lazaságot sugallnak, a jó társaság ígéretét. Egészséges grill-ötleteket mutatunk. Ha grillpartit rendezünk, mindeniket elkészíthetjük, húsevők és vegetáriánusok is találnak közte remélhetőleg kedvükre valót. A limonádét és a sört ne felejtsék el behűteni!Ha nyár, akkor lecsó. A magyar ember számára ebben az időszakban kötelező recept, amit a friss, helyi lapananyagokból érdmes elkészíteni. Ennek a nagyon egyszerű, de annál finomabb zöldségkombinációnak is számos változata van. Ebből a végtelenségből kínálunk ízelítőt azok számára, akik szeretnének különlegesebb változatokat is kipróbálni.Az augusztusi lapszámból nem maradhatott ki a rövid szezonnal kényeztető füge. E havi ajánlatunkba a fügét csempésztük be az ételekbe. Az igazi jó érett füge, nem csak ízre finom, hanem szemet gyönyörködtető is, látványra sem utolsó.
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data