FŐZŐISKOLA – 2021/11.

5.90 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Kiegészítő termékek

Kategóriák: GASZTRO Gasztrolapok

FŐZŐISKOLA – 2021/11.

A hónap arca: Baracskay Angéla éttermi cukrász

Könnyű őszi fogások

Sütőtökös és céklás finomságok

Lépésről lépésre

A Főzőiskola Extra őszies hangulatot öltött magára. Kezdjünk az alapokkal rovatunkban céklás-csokoládés süteményt és sütőtökös gombócot hoztunk almás töltelékkel. De a sütőtökös amerikai palacsinta, a sütőtökös csirkeaprólék leves, az amerikai káposztás krumplisaláta, a narancsos, bazsalikomos sárgarépasaláta, a fermentált cékla egyaránt az őszi ízeket kínálja. Megmutatjuk, hogyan készíthetnek otthon finom vajas csigát, vagy éppen puha hamburgerzsömlét. Továbbra is figyelünk azokra, akik egészségesen szeretnének táplálkozni. Sok-sok fázisfotóval kísért, lépésről lépésre bemutatott recept található a Főzőiskola Extrában, ezzel is megkönnyítve azok dolgát, akik csak most ismerkednek a konyhaművészettel.

A Hónap arca ezúttal Baracskay Angéla cukrász, akit több televíziós műsorból is ismerhetünk, ő a babka receptjét árulja el az olvasóknak.

Oldalszám: 44

Formátum: A4

FŐZŐISKOLA – 2021/11.A hónap arca: Baracskay Angéla éttermi cukrászKönnyű őszi fogásokSütőtökös és céklás finomságokLépésről lépésreA Főzőiskola Extra őszies hangulatot öltött magára. Kezdjünk az alapokkal rovatunkban céklás-csokoládés süteményt és sütőtökös gombócot hoztunk almás töltelékkel. De a sütőtökös amerikai palacsinta, a sütőtökös csirkeaprólék leves, az amerikai káposztás krumplisaláta, a narancsos, bazsalikomos sárgarépasaláta, a fermentált cékla egyaránt az őszi ízeket kínálja. Megmutatjuk, hogyan készíthetnek otthon finom vajas csigát, vagy éppen puha hamburgerzsömlét. Továbbra is figyelünk azokra, akik egészségesen szeretnének táplálkozni. Sok-sok fázisfotóval kísért, lépésről lépésre bemutatott recept található a Főzőiskola Extrában, ezzel is megkönnyítve azok dolgát, akik csak most ismerkednek a konyhaművészettel.A Hónap arca ezúttal Baracskay Angéla cukrász, akit több televíziós műsorból is ismerhetünk, ő a babka receptjét árulja el az olvasóknak.Oldalszám: 44Formátum: A4

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data