FŐZŐISKOLA EXTRA – 2020./7.

5.50 RON
Siess! Már csak 2 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Gasztrolapok

FŐZŐISKOLA EXTRA – 2020./7.

Új formában, színesebb tartalommal

Oldalszám: 44

Formátum: A4

Image 5

Nyolc évvel ezelőtt jelent meg az első Főzőiskola azzal a céllal, hogy segítsünk azoknak, akik szeretnének megtanulni főzni, sütni. Azóta nagyon sok recept látott napvilágot a lap hasábjain lépésről lépésre, bemutatva egy-egy étel, sütemény elkészítését. Hisszük, hogy ezek a fázisfotók és a sok hasznos tanács, tipp mankót jelentett azoknak, akik szerettek volna elmélyülni a gasztronómiában. Szívünkhöz nőtt ez a kis formátumú, havonta megjelenő magazin, az állandó és új rovataival együtt, de most egy új fejezet érkezett el mindannyiunk életében. Mint amikor a gyermek növekszik, tágul a világszemlélete, szeretne magába szívni minél több információt, szárnyakat kap. Ez történik a Főzőiskolával is. Felnőtté vált, és épp ezért szeretnénk, ha minél több emberhez eljutna, ha az életük részévé válna, ha hónapról hónapra várnák, hogy a kezükbe vehessék, átlapozhassák, kiválaszthassák a kedvenc recepteket, amiket aztán elkészítenek.

Extra? Igen, mert magában foglal mindent, amit a szerkesztők, gyakorlott háziasszonyok szeretnének átadni Önöknek, és még annál is kicsivel többet.

A nagy formátum számos új lehetőséget nyit meg előttünk, nagyobb fotókkal, szebb, átláthatóbb oldalakon mutathatjuk meg, hogyan készítsenek el például egy kelt tésztát vagy egy egyszerű lecsót. Továbbra is törekszünk arra, hogy minél több lépésről lépésre, fázisfotóval kísért recept jelenjen meg a Főzőiskola hasábjain, hiszen ha látják, mit is kellene tegyenek, máris könnyebb egy-egy mozzanat.

Mi az, amit kínálunk? Szezonális alapanyagokból egyszerű fogásokat mutatunk meg, elkalauzoljuk olvasóinkat a nagymama konyhájába, egy családi ünnepre, de takarékos napi menüvel, könnyű vacsorákkal is készülünk, sőt azoknak is szeretnénk kedveskedni, akik az egészséges életmód hívei, villámgyorsan elkészíthető ételekkel és bűntudat nélkül fogyasztható desszertekkel. Mit vigyünk magunkkal a munkahelyünkre vagy tanév közben az iskolába? – ehhez is adunk tippeket. Kinyit a cukrásziskolánk is, amelyben bemutatjuk, hogyan varázsolhatnak az asztalra biztos sikerrel süteményeket. Elmerülünk a kelt tészták világában, körülnézünk a nagyvilágban, a meleg nyári napokon a szabadban is sütünk-főzünk, sőt már télre is készülünk, megmutatjuk, mit tehetünk a kamrapolcra. És még egy extra fogás: minden hónapban interjúval kedveskedünk, valaki, aki szívvel és lélekkel süt-főz, elárulja, hogyan vezetett útja az ismertséghez. A hónap arca ezúttal Szabadfi Szabolcs, a pék. Reméljük, hogy kedvet kaptak, és velünk tartanak utunk újabb állomásain is. Jöjjenek, süssünk-főzzünk továbbra is együtt! Egyszerűen, mégis extrán...Nyolc évvel ezelőtt jelent meg az első Főzőiskola azzal a céllal, hogy segítsünk azoknak, akik szeretnének megtanulni főzni, sütni. Azóta nagyon sok recept látott napvilágot a lap hasábjain lépésről lépésre, bemutatva egy-egy étel, sütemény elkészítését. Hisszük, hogy ezek a fázisfotók és a sok hasznos tanács, tipp mankót jelentett azoknak, akik szerettek volna elmélyülni a gasztronómiában. Szívünkhöz nőtt ez a kis formátumú, havonta megjelenő magazin, az állandó és új rovataival együtt, de most egy új fejezet érkezett el mindannyiunk életében. Mint amikor a gyermek növekszik, tágul a világszemlélete, szeretne magába szívni minél több információt, szárnyakat kap. Ez történik a Főzőiskolával is. Felnőtté vált, és épp ezért szeretnénk, ha minél több emberhez eljutna, ha az életük részévé válna, ha hónapról hónapra várnák, hogy a kezükbe vehessék, átlapozhassák, kiválaszthassák a kedvenc recepteket, amiket aztán elkészítenek.

Extra? Igen, mert magában foglal mindent, amit a szerkesztők, gyakorlott háziasszonyok szeretnének átadni Önöknek, és még annál is kicsivel többet.

A nagy formátum számos új lehetőséget nyit meg előttünk, nagyobb fotókkal, szebb, átláthatóbb oldalakon mutathatjuk meg, hogyan készítsenek el például egy kelt tésztát vagy egy egyszerű lecsót. Továbbra is törekszünk arra, hogy minél több lépésről lépésre, fázisfotóval kísért recept jelenjen meg a Főzőiskola hasábjain, hiszen ha látják, mit is kellene tegyenek, máris könnyebb egy-egy mozzanat.

Mi az, amit kínálunk? Szezonális alapanyagokból egyszerű fogásokat mutatunk meg, elkalauzoljuk olvasóinkat a nagymama konyhájába, egy családi ünnepre, de takarékos napi menüvel, könnyű vacsorákkal is készülünk, sőt azoknak is szeretnénk kedveskedni, akik az egészséges életmód hívei, villámgyorsan elkészíthető ételekkel és bűntudat nélkül fogyasztható desszertekkel. Mit vigyünk magunkkal a munkahelyünkre vagy tanév közben az iskolába? – ehhez is adunk tippeket. Kinyit a cukrásziskolánk is, amelyben bemutatjuk, hogyan varázsolhatnak az asztalra biztos sikerrel süteményeket. Elmerülünk a kelt tészták világában, körülnézünk a nagyvilágban, a meleg nyári napokon a szabadban is sütünk-főzünk, sőt már télre is készülünk, megmutatjuk, mit tehetünk a kamrapolcra. És még egy extra fogás: minden hónapban interjúval kedveskedünk, valaki, aki szívvel és lélekkel süt-főz, elárulja, hogyan vezetett útja az ismertséghez. A hónap arca ezúttal Szabadfi Szabolcs, a pék. Reméljük, hogy kedvet kaptak, és velünk tartanak utunk újabb állomásain is. Jöjjenek, süssünk-főzzünk továbbra is együtt! Egyszerűen, mégis extrán...

">


FŐZŐISKOLA EXTRA – 2020./7.Új formában, színesebb tartalommalOldalszám: 44Formátum: A4 Nyolc évvel ezelőtt jelent meg az első Főzőiskola azzal a céllal, hogy segítsünk azoknak, akik szeretnének megtanulni főzni, sütni. Azóta nagyon sok recept látott napvilágot a lap hasábjain lépésről lépésre, bemutatva egy-egy étel, sütemény elkészítését. Hisszük, hogy ezek a fázisfotók és a sok hasznos tanács, tipp mankót jelentett azoknak, akik szerettek volna elmélyülni a gasztronómiában. Szívünkhöz nőtt ez a kis formátumú, havonta megjelenő magazin, az állandó és új rovataival együtt, de most egy új fejezet érkezett el mindannyiunk életében. Mint amikor a gyermek növekszik, tágul a világszemlélete, szeretne magába szívni minél több információt, szárnyakat kap. Ez történik a Főzőiskolával is. Felnőtté vált, és épp ezért szeretnénk, ha minél több emberhez eljutna, ha az életük részévé válna, ha hónapról hónapra várnák, hogy a kezükbe vehessék, átlapozhassák, kiválaszthassák a kedvenc recepteket, amiket aztán elkészítenek. Extra? Igen, mert magában foglal mindent, amit a szerkesztők, gyakorlott háziasszonyok szeretnének átadni Önöknek, és még annál is kicsivel többet. A nagy formátum számos új lehetőséget nyit meg előttünk, nagyobb fotókkal, szebb, átláthatóbb oldalakon mutathatjuk meg, hogyan készítsenek el például egy kelt tésztát vagy egy egyszerű lecsót. Továbbra is törekszünk arra, hogy minél több lépésről lépésre, fázisfotóval kísért recept jelenjen meg a Főzőiskola hasábjain, hiszen ha látják, mit is kellene tegyenek, máris könnyebb egy-egy mozzanat. Mi az, amit kínálunk? Szezonális alapanyagokból egyszerű fogásokat mutatunk meg, elkalauzoljuk olvasóinkat a nagymama konyhájába, egy családi ünnepre, de takarékos napi menüvel, könnyű vacsorákkal is készülünk, sőt azoknak is szeretnénk kedveskedni, akik az egészséges életmód hívei, villámgyorsan elkészíthető ételekkel és bűntudat nélkül fogyasztható desszertekkel. Mit vigyünk magunkkal a munkahelyünkre vagy tanév közben az iskolába? – ehhez is adunk tippeket. Kinyit a cukrásziskolánk is, amelyben bemutatjuk, hogyan varázsolhatnak az asztalra biztos sikerrel süteményeket. Elmerülünk a kelt tészták világában, körülnézünk a nagyvilágban, a meleg nyári napokon a szabadban is sütünk-főzünk, sőt már télre is készülünk, megmutatjuk, mit tehetünk a kamrapolcra. És még egy extra fogás: minden hónapban interjúval kedveskedünk, valaki, aki szívvel és lélekkel süt-főz, elárulja, hogyan vezetett útja az ismertséghez. A hónap arca ezúttal Szabadfi Szabolcs, a pék. Reméljük, hogy kedvet kaptak, és velünk tartanak utunk újabb állomásain is. Jöjjenek, süssünk-főzzünk továbbra is együtt! Egyszerűen, mégis extrán...
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data