Fürkésző - 2020. február

4.50 RON


Siess! Már csak 6 termék van készleten.

Fürkésző

Ismeretterjesztő folyóirat 7-11 éves gyerekeknek

Formátum: A4
Oldalszám: 44
Ára: 4,50 lej

Tematika: szórakoztató és izgalmas témák, feladatok, pályázatok, értékes nyeremények, mesék, versek, játékok, kifestõk, logikai illetve nyelvi játékok, számtanfeladatok, kézimunkaötletek a 7-11 éves gyerekeknek megfelelõ szinten.

Menő ajándékok, szuper díjak!

  • 1 ív matrica jár minden megvásárolt lapszámhoz. Kérd a terjesztőtől!
  • Fürkész Peti a havonta megjelenő feladatokkal segít felkészülni a Fürkész helyesírási és nyelvhelyessegi versenyre!
  • Barangolás EUrópában - A csapatversenyre való felkészülésben segítségetekre lehet a Fürkésző. Ebben a tanévben immár 16. alkalommal szervezik meg Nagyváradon a 3-4. osztályosoknak szóló csapatversenyt. Bátorítunk, kapcsolódjatok be ti is a vetélkedőbe! Gyertek, barangoljunk együtt!
  • Táborozz a Fürkészővel! Örömmel hozzuk tudtodra, hogy jövő nyáron az örökzöld fenyvesek ismét kalandra hívnak Hargitafürdőre, ahol immár 4. alkalommal kerül megrendezésre a Fürkésző Mackótábor!
  • És ez még nem minden! Pluszajándékok: Kobe Bryant (poszter), szív, farsangi álarc és a D-Toys által felajánlott hat remek társasjáték.
FürkészőIsmeretterjesztő folyóirat 7-11 éves gyerekeknekFormátum: A4Oldalszám: 44Ára: 4,50 lej Tematika: szórakoztató és izgalmas témák, feladatok, pályázatok, értékes nyeremények, mesék, versek, játékok, kifestõk, logikai illetve nyelvi játékok, számtanfeladatok, kézimunkaötletek a 7-11 éves gyerekeknek megfelelõ szinten. Menő ajándékok, szuper díjak! 1 ív matrica jár minden megvásárolt lapszámhoz. Kérd a terjesztőtől!Fürkész Peti a havonta megjelenő feladatokkal segít felkészülni a Fürkész helyesírási és nyelvhelyessegi versenyre! Barangolás EUrópában - A csapatversenyre való felkészülésben segítségetekre lehet a Fürkésző. Ebben a tanévben immár 16. alkalommal szervezik meg Nagyváradon a 3-4. osztályosoknak szóló csapatversenyt. Bátorítunk, kapcsolódjatok be ti is a vetélkedőbe! Gyertek, barangoljunk együtt! Táborozz a Fürkészővel! Örömmel hozzuk tudtodra, hogy jövő nyáron az örökzöld fenyvesek ismét kalandra hívnak Hargitafürdőre, ahol immár 4. alkalommal kerül megrendezésre a Fürkésző Mackótábor! És ez még nem minden! Pluszajándékok: Kobe Bryant (poszter), szív, farsangi álarc és a D-Toys által felajánlott hat remek társasjáték.
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data