Fürkésző - 2020. március

4.50 RON


Siess! Már csak 3 termék van készleten.

Fürkésző - 2020. március

Ismeretterjesztő folyóirat 7-11 éves gyerekeknek

Formátum: A4
Oldalszám: 44

Tematika: szórakoztató és izgalmas témák, feladatok, pályázatok, értékes nyeremények, mesék, versek, játékok, kifestõk, logikai illetve nyelvi játékok, számtanfeladatok, kézimunkaötletek a 7-11 éves gyerekeknek megfelelõ szinten.

Menő ajándékok, szuper díjak!

  • 1 ív matrica jár minden megvásárolt lapszámhoz. Kérd a terjesztőtől!
  • Fürkész Peti a havonta megjelenő feladatokkal segít felkészülni a Fürkész helyesírási és nyelvhelyessegi versenyre!
  • Barangolás EUrópában - A csapatversenyre való felkészülésben segítségetekre lehet a Fürkésző. Ebben a tanévben immár 16. alkalommal szervezik meg Nagyváradon a 3-4. osztályosoknak szóló csapatversenyt. Bátorítunk, kapcsolódjatok be ti is a vetélkedőbe! Gyertek, barangoljunk együtt!
  • Táborozz a Fürkészővel! Örömmel hozzuk tudtodra, hogy jövő nyáron az örökzöld fenyvesek ismét kalandra hívnak Hargitafürdőre, ahol immár 4. alkalommal kerül megrendezésre a Fürkésző Mackótábor!
  • És ez még nem minden! Pluszajándékok: utazó kutya (poszter), márciuskák, varázslatos üdvözlet és a D-Toys által felajánlott hat remek társasjáték.
Fürkésző - 2020. márciusIsmeretterjesztő folyóirat 7-11 éves gyerekeknekFormátum: A4Oldalszám: 44Tematika: szórakoztató és izgalmas témák, feladatok, pályázatok, értékes nyeremények, mesék, versek, játékok, kifestõk, logikai illetve nyelvi játékok, számtanfeladatok, kézimunkaötletek a 7-11 éves gyerekeknek megfelelõ szinten.Menő ajándékok, szuper díjak!1 ív matrica jár minden megvásárolt lapszámhoz. Kérd a terjesztőtől!Fürkész Peti a havonta megjelenő feladatokkal segít felkészülni a Fürkész helyesírási és nyelvhelyessegi versenyre!Barangolás EUrópában - A csapatversenyre való felkészülésben segítségetekre lehet a Fürkésző. Ebben a tanévben immár 16. alkalommal szervezik meg Nagyváradon a 3-4. osztályosoknak szóló csapatversenyt. Bátorítunk, kapcsolódjatok be ti is a vetélkedőbe! Gyertek, barangoljunk együtt!Táborozz a Fürkészővel! Örömmel hozzuk tudtodra, hogy jövő nyáron az örökzöld fenyvesek ismét kalandra hívnak Hargitafürdőre, ahol immár 4. alkalommal kerül megrendezésre a Fürkésző Mackótábor!És ez még nem minden! Pluszajándékok: utazó kutya (poszter), márciuskák, varázslatos üdvözlet és a D-Toys által felajánlott hat remek társasjáték.
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data