KERTész magazin 2021/3. - ősz

5.90 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Kiegészítő termékek

  • Előfizetés - KERTész - 12 hónap - Romániába
    Előfizetés - KERTész - 12 hónap - Romániába

    26.00 RON
  • Előfizetés - Erdélyi Konyha - 12 hónap - Romániába
    Előfizetés - Erdélyi Konyha - 12 hónap - Romániába

    70.80 RON
Kategóriák: KERTész

KERTész magazin 2021/3. - ősz

kertbarátoknak, növénykedvelőknek, zöldujjúaknak

„Izzik a galagonya ruhája...” Bizony és hamarosan nem csak a gyönyörű Weöres Sándor-versben. Épp ezért, még véletlenül sem kell nekibúsulnunk azon, hogy a vége felé közelít a nyár, hiszen ez azt jelenti, hogy közelít az ősz, ez a színes, gazdag-szép évszak, s még mielőtt beköszöntene, már itt is a legújabb Kert-ész, melyből megtudhatjuk milyen egy ön-öntöző, egyszerűen nagyszerű permakulturás kert, mennyire finom a fodroskel és mennyire egészséges például a galagonya.

Formátum: A4

Oldalszám: 44


Ára: 5,90 lej

Tematika: szezonális kertészkedés, földművelés, zöldség- és gyümölcstermesztés, növényápolás, dísznövények, szobanövények, esztétika és harmónia.

KERTész magazin 2021/3. - őszkertbarátoknak, növénykedvelőknek, zöldujjúaknak„Izzik a galagonya ruhája...” Bizony és hamarosan nem csak a gyönyörű Weöres Sándor-versben. Épp ezért, még véletlenül sem kell nekibúsulnunk azon, hogy a vége felé közelít a nyár, hiszen ez azt jelenti, hogy közelít az ősz, ez a színes, gazdag-szép évszak, s még mielőtt beköszöntene, már itt is a legújabb Kert-ész, melyből megtudhatjuk milyen egy ön-öntöző, egyszerűen nagyszerű permakulturás kert, mennyire finom a fodroskel és mennyire egészséges például a galagonya.Formátum: A4Oldalszám: 44Ára: 5,90 lejTematika: szezonális kertészkedés, földművelés, zöldség- és gyümölcstermesztés, növényápolás, dísznövények, szobanövények, esztétika és harmónia.
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data