KERTész magazin 2021/3. - ősz

5.90 RON
Siess! Már csak 4 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: KERTész

KERTész magazin 2021/3. - ősz

kertbarátoknak, növénykedvelőknek, zöldujjúaknak

„Izzik a galagonya ruhája...” Bizony és hamarosan nem csak a gyönyörű Weöres Sándor-versben. Épp ezért, még véletlenül sem kell nekibúsulnunk azon, hogy a vége felé közelít a nyár, hiszen ez azt jelenti, hogy közelít az ősz, ez a színes, gazdag-szép évszak, s még mielőtt beköszöntene, már itt is a legújabb Kert-ész, melyből megtudhatjuk milyen egy ön-öntöző, egyszerűen nagyszerű permakulturás kert, mennyire finom a fodroskel és mennyire egészséges például a galagonya.

Formátum: A4

Oldalszám: 44


Ára: 5,90 lej

Tematika: szezonális kertészkedés, földművelés, zöldség- és gyümölcstermesztés, növényápolás, dísznövények, szobanövények, esztétika és harmónia.

KERTész magazin 2021/3. - őszkertbarátoknak, növénykedvelőknek, zöldujjúaknak„Izzik a galagonya ruhája...” Bizony és hamarosan nem csak a gyönyörű Weöres Sándor-versben. Épp ezért, még véletlenül sem kell nekibúsulnunk azon, hogy a vége felé közelít a nyár, hiszen ez azt jelenti, hogy közelít az ősz, ez a színes, gazdag-szép évszak, s még mielőtt beköszöntene, már itt is a legújabb Kert-ész, melyből megtudhatjuk milyen egy ön-öntöző, egyszerűen nagyszerű permakulturás kert, mennyire finom a fodroskel és mennyire egészséges például a galagonya.Formátum: A4Oldalszám: 44Ára: 5,90 lejTematika: szezonális kertészkedés, földművelés, zöldség- és gyümölcstermesztés, növényápolás, dísznövények, szobanövények, esztétika és harmónia.
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek