KERTész magazin 2021/4. - tél

5.90 RON
Siess! Már csak 3 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Kiegészítő termékek

Kategóriák: KERTész

KERTész magazin 2021/4. - tél

kertbarátoknak, növénykedvelőknek, zöldujjúaknak

Hogyan teletessük kaktuszainkat

A tél mindig kényesebb időszak zöld kedvenceink életében. A nyáron teljes pompában a teraszon viruló növényekkel mit kezdjünk télvíz idején? Hová tegyük a kaktuszokat? Pincébe, padlásra, ablakpárkányra kerüljenek a féltve óvott tüskebökik? Jó ha tudjuk, az egyes kaktuszfajoknak merőben más igényeik vannak a hidegebb hónapokban, s hogy melyek ezek és miben különböznek, megtudhatják a Kert-ész téli számából.

Ha kísérőd szúrós illat...

A fokhagymát nem kell bemutatni! Magyar embernek pláne nem, olyannak, aki a jó, csípős, magyaros kolbászt szereti, talán egészen felesleges. Vagy mégsem? Ez az egyszerű és csodálatos zöldség, fűszer, vagy ha úgy vesszük gyógynövény, annyi becses tulajdonsággal bír, hogy talán mégis van új, amit elmondhatunk róla a kedves olvasónak. Ráadásul pedig még egy finom, karakteres ízű fokhagymás étel receptjét is közöljük a lapban. Egészségünkre!

Hozzávalók: zöldség, gyümölcs, szeretet...

Akinek volt vagy van a családjában különleges táplálkozási igényű családtag, pláne gyermek, az nagyonis tudja mekkora fejtöréssel jár jóllakatni, valóban testet-lelket tápláló étellel ellátni egy ilyen kis „kosztost”. Ám a természet rendkívüli gazdagsága, a főzés tudomány és a határtalan nagyszülői, szülői szeretet a legnehezebb problémákon is átsegítik az embert. Friss, egészséges hozzávalókkal és sok-sok szeretettel csodás menüket tálal egész családjának egy elhivatott nagymama, aki szívesen osztja meg tapasztalatait a Kert-ész hasábjain.

Formátum: A4

Oldalszám: 44


Ára: 5,90 lej

Tematika: szezonális kertészkedés, földművelés, zöldség- és gyümölcstermesztés, növényápolás, dísznövények, szobanövények, esztétika és harmónia.

KERTész magazin 2021/4. - télkertbarátoknak, növénykedvelőknek, zöldujjúaknakHogyan teletessük kaktuszainkatA tél mindig kényesebb időszak zöld kedvenceink életében. A nyáron teljes pompában a teraszon viruló növényekkel mit kezdjünk télvíz idején? Hová tegyük a kaktuszokat? Pincébe, padlásra, ablakpárkányra kerüljenek a féltve óvott tüskebökik? Jó ha tudjuk, az egyes kaktuszfajoknak merőben más igényeik vannak a hidegebb hónapokban, s hogy melyek ezek és miben különböznek, megtudhatják a Kert-ész téli számából.Ha kísérőd szúrós illat...A fokhagymát nem kell bemutatni! Magyar embernek pláne nem, olyannak, aki a jó, csípős, magyaros kolbászt szereti, talán egészen felesleges. Vagy mégsem? Ez az egyszerű és csodálatos zöldség, fűszer, vagy ha úgy vesszük gyógynövény, annyi becses tulajdonsággal bír, hogy talán mégis van új, amit elmondhatunk róla a kedves olvasónak. Ráadásul pedig még egy finom, karakteres ízű fokhagymás étel receptjét is közöljük a lapban. Egészségünkre!Hozzávalók: zöldség, gyümölcs, szeretet...Akinek volt vagy van a családjában különleges táplálkozási igényű családtag, pláne gyermek, az nagyonis tudja mekkora fejtöréssel jár jóllakatni, valóban testet-lelket tápláló étellel ellátni egy ilyen kis „kosztost”. Ám a természet rendkívüli gazdagsága, a főzés tudomány és a határtalan nagyszülői, szülői szeretet a legnehezebb problémákon is átsegítik az embert. Friss, egészséges hozzávalókkal és sok-sok szeretettel csodás menüket tálal egész családjának egy elhivatott nagymama, aki szívesen osztja meg tapasztalatait a Kert-ész hasábjain.Formátum: A4Oldalszám: 44Ára: 5,90 lejTematika: szezonális kertészkedés, földművelés, zöldség- és gyümölcstermesztés, növényápolás, dísznövények, szobanövények, esztétika és harmónia.
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek