Ajándék könyv jár minden megrendeléshez: Cukrászsütemények (Évszakok ízei 9.)

KERTész magazin 2022/4. - tél

6.50 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Kiegészítő termékek

Kategóriák: KERTész

KERTész magazin 2022/4. - tél

kertbarátoknak, növénykedvelőknek, zöldujjúaknak

Formátum: A4

Igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat mi, a növények kedvelői, kertbolondok, hogy a Természet mindig kárpótol minket valahogyan. A perzselően forró, esődeficites nyár után olyan ősz következett, amelyet minden kertész álmodik magának, verőfényes, langyos esőkkel kényeztető, hosszú, szép! Ezután már vígabb lélekkel várhatjuk a telet, legyen az majd bármilyen és nyugodtan olvasgathatjuk a Kert-ész legújabb, téli számát, benne csupa olyan érdekességgel, mellyekel elandalíthatjuk kertészkedés iránt elkötelezett lelkivilágunkat a havas-jeges hónapokban is. Behatóan megismerkedhetünk a növényvilág bűbájos ragadozójával, a vénusz légycsapója növénykével és új arculatát fedezhetjük fel az eleddig csak dísz- és gyógynövényként ismert aloe verának. Bemutatjuk a Csengő-kertet, ahol zölden zöldet termesztenek ihletett zöldujjúak és ellátogatunk az inkább pihenésre, kikapcsolódásra ideális
Károlyi kertbe is. Megmutatjuk hogyan készíthető kert egy palackban, miként kanyarít valaki drótszálakból csodás fácskákat és mi magunk is gyárthatunk ínycsiklandó karácsonyfákat mindenféle ehető hozzávalóból. Mire minden olvasni, tenni, szórakoznivalóból kifogyunk, már csak párat kell aludni és jönnek az ünnepek, azután pedig hipp-hopp, mindjárt újra itt a nyár!

Oldalszám: 44

Tematika: szezonális kertészkedés, földművelés, zöldség- és gyümölcstermesztés, növényápolás, dísznövények, szobanövények, esztétika és harmónia.

KERTész magazin 2022/4. - tél kertbarátoknak, növénykedvelőknek, zöldujjúaknak Formátum: A4 Igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat mi, a növények kedvelői, kertbolondok, hogy a Természet mindig kárpótol minket valahogyan. A perzselően forró, esődeficites nyár után olyan ősz következett, amelyet minden kertész álmodik magának, verőfényes, langyos esőkkel kényeztető, hosszú, szép! Ezután már vígabb lélekkel várhatjuk a telet, legyen az majd bármilyen és nyugodtan olvasgathatjuk a Kert-ész legújabb, téli számát, benne csupa olyan érdekességgel, mellyekel elandalíthatjuk kertészkedés iránt elkötelezett lelkivilágunkat a havas-jeges hónapokban is. Behatóan megismerkedhetünk a növényvilág bűbájos ragadozójával, a vénusz légycsapója növénykével és új arculatát fedezhetjük fel az eleddig csak dísz- és gyógynövényként ismert aloe verának. Bemutatjuk a Csengő-kertet, ahol zölden zöldet termesztenek ihletett zöldujjúak és ellátogatunk az inkább pihenésre, kikapcsolódásra ideálisKárolyi kertbe is. Megmutatjuk hogyan készíthető kert egy palackban, miként kanyarít valaki drótszálakból csodás fácskákat és mi magunk is gyárthatunk ínycsiklandó karácsonyfákat mindenféle ehető hozzávalóból. Mire minden olvasni, tenni, szórakoznivalóból kifogyunk, már csak párat kell aludni és jönnek az ünnepek, azután pedig hipp-hopp, mindjárt újra itt a nyár! Oldalszám: 44 Tematika: szezonális kertészkedés, földművelés, zöldség- és gyümölcstermesztés, növényápolás, dísznövények, szobanövények, esztétika és harmónia.
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek