Ajándék könyv jár minden megrendeléshez: Cukrászsütemények (Évszakok ízei 9.)

KERTész magazin 2022/1. - tavasz

6.50 RON
Siess! Már csak 4 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Kiegészítő termékek

Kategóriák: KERTész

KERTész magazin 2022/1. - tavasz

kertbarátoknak, növénykedvelőknek, zöldujjúaknak

A tavaszt ígérő napsütéssel együtt a tavaszi Kert-ész is megjelent. Éppen idejében ahhoz, hogy megtudjuk belőle, hogyan termeszthetünk hamarosan zsenge zöldborsót, de akár fahéjalmát, cserimoját is. Ellátogathatunk a pillangók csodálatos völgyébe, Rhodosz szigetén és elámulhatunk a paprikák pompás színvilágán. Körüljárjuk a tojást, megmutatjuk mire jó a martilapu és miféle jószág a baraboly. Remek receptek sora várja azokat, akik a takarékosság jegyében is finomakat akarnak főzni, de megtudhatjuk nemcsak azt, hogy mit egyen a kertész, hanem, hogy mit ehet a kertész kutyája is, és azt is mi módon lehet hímzőtűvel kertészkedni.

Formátum: A4

Oldalszám: 44

Tematika: szezonális kertészkedés, földművelés, zöldség- és gyümölcstermesztés, növényápolás, dísznövények, szobanövények, esztétika és harmónia.

KERTész magazin 2022/1. - tavaszkertbarátoknak, növénykedvelőknek, zöldujjúaknakA tavaszt ígérő napsütéssel együtt a tavaszi Kert-ész is megjelent. Éppen idejében ahhoz, hogy megtudjuk belőle, hogyan termeszthetünk hamarosan zsenge zöldborsót, de akár fahéjalmát, cserimoját is. Ellátogathatunk a pillangók csodálatos völgyébe, Rhodosz szigetén és elámulhatunk a paprikák pompás színvilágán. Körüljárjuk a tojást, megmutatjuk mire jó a martilapu és miféle jószág a baraboly. Remek receptek sora várja azokat, akik a takarékosság jegyében is finomakat akarnak főzni, de megtudhatjuk nemcsak azt, hogy mit egyen a kertész, hanem, hogy mit ehet a kertész kutyája is, és azt is mi módon lehet hímzőtűvel kertészkedni.Formátum: A4Oldalszám: 44Tematika: szezonális kertészkedés, földművelés, zöldség- és gyümölcstermesztés, növényápolás, dísznövények, szobanövények, esztétika és harmónia.
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek