Ajándék könyv jár minden megrendeléshez: Cukrászsütemények (Évszakok ízei 9.)

KERTész magazin 2022/2. - nyár

6.50 RON
Siess! Már csak 9 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Kiegészítő termékek

Kategóriák: KERTész

KERTész magazin 2022/2. - nyár

kertbarátoknak, növénykedvelőknek, zöldujjúaknak

Formátum: A4

A nyári Kert-ész ezúttal egy nem mindennapi faiskolába kalauzolja el a kedves Olvasót, de sétára indulunk Bécs városának első népkertjébe és elgyönyörködhetünk a budapesti orchidea kiállítás eleven ékszereiben is. Aki még nem hallott róla, most megtudhatja mik is azok a kulcslyukkertek, hasznos tanácsokat kapnak azok, akik egy kis trópust csempésznének az otthonuk köré és azoknak, aki valóban odautaznak, remek praktikákat mutatunk, hogyan tarthatják jó kondícióban szobanövényeiket a nyaralásuk ideje alatti távollétükben is. Ültetünk földimogyorót, megkóstoljuk a vadalmát és bemutatjuk a nyári ég színeiben pompázó táskavirágot.

Oldalszám: 44

Tematika: szezonális kertészkedés, földművelés, zöldség- és gyümölcstermesztés, növényápolás, dísznövények, szobanövények, esztétika és harmónia.

KERTész magazin 2022/2. - nyárkertbarátoknak, növénykedvelőknek, zöldujjúaknakFormátum: A4A nyári Kert-ész ezúttal egy nem mindennapi faiskolába kalauzolja el a kedves Olvasót, de sétára indulunk Bécs városának első népkertjébe és elgyönyörködhetünk a budapesti orchidea kiállítás eleven ékszereiben is. Aki még nem hallott róla, most megtudhatja mik is azok a kulcslyukkertek, hasznos tanácsokat kapnak azok, akik egy kis trópust csempésznének az otthonuk köré és azoknak, aki valóban odautaznak, remek praktikákat mutatunk, hogyan tarthatják jó kondícióban szobanövényeiket a nyaralásuk ideje alatti távollétükben is. Ültetünk földimogyorót, megkóstoljuk a vadalmát és bemutatjuk a nyári ég színeiben pompázó táskavirágot.Oldalszám: 44Tematika: szezonális kertészkedés, földművelés, zöldség- és gyümölcstermesztés, növényápolás, dísznövények, szobanövények, esztétika és harmónia.
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek