Ajándék könyv jár minden megrendeléshez: Cukrászsütemények (Évszakok ízei 9.)

KERTész magazin 2022/3. - ősz

6.50 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Kiegészítő termékek

Kategóriák: KERTész

KERTész magazin 2022/3. - ősz

kertbarátoknak, növénykedvelőknek, zöldujjúaknak

Formátum: A4

Eleddig sosem tapasztalt forróságú nyár van búcsúzóban, olyan aszályos tikkasztó időszak, ami után epedve várjuk az őszt, mindent átmosó esőivel, bágyadttá szelídült napsütésével. Bízunk benne, hogy mindaz, ami megszenvedte a velőforraló hőséget, a langyosabb őszben új erőre kap, de addig is nem feledjük azt sem, hogy okos praktikákkal, tudással és leleménnyel az extrém körülmények uralhatók, vagy legalábbis átvészelhetők. A Kert-ész legújabb őszi számában épp erre mutatunk számos példát: hogyan tegyük barátságossá az előkertet az aszályhoz igazítva, miként nőhet, ha nagyon akarjuk, akár sokéves szőlőtőke is egy erkélyre tett virágcserépben, és jobban megismerhetjük a mediterrán éghajlaton honos leándereket, melyek lassan a mi klímánkon is egészen otthon érezhetik magukat. A Kert-észt forgatva láthatjuk, hogy a forró napokon sem áll meg az élet, milyen a vásári forgatag a szabadkígyósi szilvanapokon, süthetünk és főzhetünk kihasználva az őszi termény palettát s ha még mindig melegünk van, fejthetünk keresztrejtvényt a kert egy árnyasabb zugába húzódva a legújabb, őszi lapszámmal!

Oldalszám: 44

Tematika: szezonális kertészkedés, földművelés, zöldség- és gyümölcstermesztés, növényápolás, dísznövények, szobanövények, esztétika és harmónia.

KERTész magazin 2022/3. - őszkertbarátoknak, növénykedvelőknek, zöldujjúaknakFormátum: A4Eleddig sosem tapasztalt forróságú nyár van búcsúzóban, olyan aszályos tikkasztó időszak, ami után epedve várjuk az őszt, mindent átmosó esőivel, bágyadttá szelídült napsütésével. Bízunk benne, hogy mindaz, ami megszenvedte a velőforraló hőséget, a langyosabb őszben új erőre kap, de addig is nem feledjük azt sem, hogy okos praktikákkal, tudással és leleménnyel az extrém körülmények uralhatók, vagy legalábbis átvészelhetők. A Kert-ész legújabb őszi számában épp erre mutatunk számos példát: hogyan tegyük barátságossá az előkertet az aszályhoz igazítva, miként nőhet, ha nagyon akarjuk, akár sokéves szőlőtőke is egy erkélyre tett virágcserépben, és jobban megismerhetjük a mediterrán éghajlaton honos leándereket, melyek lassan a mi klímánkon is egészen otthon érezhetik magukat. A Kert-észt forgatva láthatjuk, hogy a forró napokon sem áll meg az élet, milyen a vásári forgatag a szabadkígyósi szilvanapokon, süthetünk és főzhetünk kihasználva az őszi termény palettát s ha még mindig melegünk van, fejthetünk keresztrejtvényt a kert egy árnyasabb zugába húzódva a legújabb, őszi lapszámmal!Oldalszám: 44Tematika: szezonális kertészkedés, földművelés, zöldség- és gyümölcstermesztés, növényápolás, dísznövények, szobanövények, esztétika és harmónia.
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek