​KÉT BOLOND SZÁZAT CSINÁL - FELADATGYŰJTEMÉNY BOSNYÁK VIKTÓRIA KÖNYVÉHEZ

11.00 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Kiegészítő termékek

  • GYÖNGYI GYÖNGYSORA - FELADATGYŰJTEMÉNY BOSNYÁK VIKTÓRIA KÖNYVÉHEZ
    GYÖNGYI GYÖNGYSORA - FELADATGYŰJTEMÉNY BOSNYÁK VIKTÓRIA KÖNYVÉHEZ

    11.00 RON
  • Bosnyák Viktória: ​GYÖNGYI GYÖNGYSORA
    Bosnyák Viktória: ​GYÖNGYI GYÖNGYSORA

    19.00 RON

KÉT BOLOND SZÁZAT CSINÁL - FELADATGYŰJTEMÉNY BOSNYÁK VIKTÓRIA KÖNYVÉHEZ

Nyelvkincstár-sorozat

Szerző: Csájiné Knézics Anikó

Kiadó: Móra Könyvkiadó

Sorozat: Nyelvkincstár-sorozatMegjelenés: 2018.Oldalszám: 48

A Két bolond százat csinál című meseregény és a hozzá tartozó feladatgyűjtemény kétszáz magyar szólás, közmondás és szállóige helyes használatával foglalkozik. Bosnyák Viktória könyve önmagában is ideális a téma gyakorlásához. Ez a feladatgyűjtemény - a meseregény otthoni vagy tanórai feldolgozásaként - az olvasástechnikai, a szövegértési, valamint a nyelvtani készségfejlesztésben játszik fontos szerepet. A regény valamennyi fejezetéhez azonos koncepció szerint összeállított feladatsor tartozik.Szerző: Csájiné Knézics Anikó

Kiadó: Móra Könyvkiadó

Sorozat: Nyelvkincstár-sorozatMegjelenés: 2018.Oldalszám: 48

A Két bolond százat csinál című meseregény és a hozzá tartozó feladatgyűjtemény kétszáz magyar szólás, közmondás és szállóige helyes használatával foglalkozik. Bosnyák Viktória könyve önmagában is ideális a téma gyakorlásához. Ez a feladatgyűjtemény - a meseregény otthoni vagy tanórai feldolgozásaként - az olvasástechnikai, a szövegértési, valamint a nyelvtani készségfejlesztésben játszik fontos szerepet. A regény valamennyi fejezetéhez azonos koncepció szerint összeállított feladatsor tartozik.

">


KÉT BOLOND SZÁZAT CSINÁL - FELADATGYŰJTEMÉNY BOSNYÁK VIKTÓRIA KÖNYVÉHEZNyelvkincstár-sorozatSzerző: Csájiné Knézics AnikóKiadó: Móra KönyvkiadóSorozat: Nyelvkincstár-sorozatMegjelenés: 2018. Oldalszám: 48A Két bolond százat csinál című meseregény és a hozzá tartozó feladatgyűjtemény kétszáz magyar szólás, közmondás és szállóige helyes használatával foglalkozik. Bosnyák Viktória könyve önmagában is ideális a téma gyakorlásához. Ez a feladatgyűjtemény - a meseregény otthoni vagy tanórai feldolgozásaként - az olvasástechnikai, a szövegértési, valamint a nyelvtani készségfejlesztésben játszik fontos szerepet. A regény valamennyi fejezetéhez azonos koncepció szerint összeállított feladatsor tartozik.
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data