Levendula illóolaj

29.00 RON
Siess! Már csak 6 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Kiegészítő termékek

Levendula illóolaj

100% tiszta növényi illóolaj

10 ml

A levendulának csodálatosan aromás, fűszeres, igen kellemes illata van. Virágját vagy leveleit megdörzsölve kezünkön hosszú ideig illatozik. Harmóniát teremt az emberben, látvány és illat együtt bűvöl el mindenkit, frissít, regenerál, felüdít és nyugtat egyszerre. Friss virágokból, gőzzel történő lepárlási folyamat által nyert erősen koncentrált termék. Aromaterápiás használatra ajánlják leginkább, mielőtt az olajokat masszázshoz vagy fürdéshez használnánk, egy megfelelő anyaggal, úgynevezett hordozóval kell hígítani. Részletesebb használati utasításokkal szívesen állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Fontos! A Kézműves ajándékok, egyéni ajándéktárgyak kategóriába tartozó termékek kiszállítását csak gyorsfutár szolgálattal vállaljuk! Megkérjük, a szállítási módnál válassza a gyorsfutáros kiszállítást.

JÓ TUDNI! 100 lej feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES. Magyarországra 200 lej feletti rendelés esetén ingyenes a szállítás.A levendulának csodálatosan aromás, fűszeres, igen kellemes illata van. Virágját vagy leveleit megdörzsölve kezünkön hosszú ideig illatozik. Harmóniát teremt az emberben, látvány és illat együtt bűvöl el mindenkit, frissít, regenerál, felüdít és nyugtat egyszerre. Friss virágokból, gőzzel történő lepárlási folyamat által nyert erősen koncentrált termék. Aromaterápiás használatra ajánlják leginkább, mielőtt az olajokat masszázshoz vagy fürdéshez használnánk, egy megfelelő anyaggal, úgynevezett hordozóval kell hígítani. Részletesebb használati utasításokkal szívesen állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Fontos! A Kézműves ajándékok, egyéni ajándéktárgyak kategóriába tartozó termékek kiszállítását csak gyorsfutár szolgálattal vállaljuk! Megkérjük, a szállítási módnál válassza a gyorsfutáros kiszállítást.

JÓ TUDNI! 100 lej feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES. Magyarországra 200 lej feletti rendelés esetén ingyenes a szállítás.

">


Levendula illóolaj 100% tiszta növényi illóolaj10 mlA levendulának csodálatosan aromás, fűszeres, igen kellemes illata van. Virágját vagy leveleit megdörzsölve kezünkön hosszú ideig illatozik. Harmóniát teremt az emberben, látvány és illat együtt bűvöl el mindenkit, frissít, regenerál, felüdít és nyugtat egyszerre. Friss virágokból, gőzzel történő lepárlási folyamat által nyert erősen koncentrált termék. Aromaterápiás használatra ajánlják leginkább, mielőtt az olajokat masszázshoz vagy fürdéshez használnánk, egy megfelelő anyaggal, úgynevezett hordozóval kell hígítani. Részletesebb használati utasításokkal szívesen állunk az érdeklődők rendelkezésére.Fontos! A Kézműves ajándékok, egyéni ajándéktárgyak kategóriába tartozó termékek kiszállítását csak gyorsfutár szolgálattal vállaljuk! Megkérjük, a szállítási módnál válassza a gyorsfutáros kiszállítást.JÓ TUDNI! 100 lej feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES. Magyarországra 200 lej feletti rendelés esetén ingyenes a szállítás.
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek