Mesevonat 2.

45.00 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt Összehasonlítom    

Kiegészítő termékek

  • Mesevonat 1. – 366 álomba ringató mese
    Mesevonat 1. – 366 álomba ringató mese

    45.00 RON
  • Meseszárnyon
    Meseszárnyon

    14.00 RON

Mesevonat 2.

366 álomba ringató mese

UTAZZUNK EGYÜTT A MESEVONATON!

A Mesevonat 2. kötete egy újabb csodálatos mesevilágba röpít. Olvassunk mindennap gyermekünknek, mert ez az, ami testileg-lelkileg megnyugtatja, s egy olyan világba juttatja, mely szárnyakat ad neki. Mesélés közben a gyermek azonosul a hősökkel, egy csodavilágban barangol, s megtanulja, hogy a végén ő fog győzni, a legkisebb királyfi vagy királylány, akire senki sem gondolt. Mesével ringassuk álomba gyermekünket az év minden napján, mert ez nemcsak a hallgatónak, hanem az olvasónak is élmény.

Méret: 21 x 30 cm

Oldalszám: 224


MESEKONYV
OLGA Ellenőrzött vásárló 2022-09-14

A rendelt meseskonyv,a Mesevonat 2 arban es kivitelezesben nagyon jo,sok mese es szep illusztraciokkal,koszonom szepen.(Karacsonyi ajandek lesz).
Mesevonat 2. 366 álomba ringató mese UTAZZUNK EGYÜTT A MESEVONATON! A Mesevonat 2. kötete egy újabb csodálatos mesevilágba röpít. Olvassunk mindennap gyermekünknek, mert ez az, ami testileg-lelkileg megnyugtatja, s egy olyan világba juttatja, mely szárnyakat ad neki. Mesélés közben a gyermek azonosul a hősökkel, egy csodavilágban barangol, s megtanulja, hogy a végén ő fog győzni, a legkisebb királyfi vagy királylány, akire senki sem gondolt. Mesével ringassuk álomba gyermekünket az év minden napján, mert ez nemcsak a hallgatónak, hanem az olvasónak is élmény. Méret: 21 x 30 cm Oldalszám: 224
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek