Mindent elnyelő szörnypárna

50.00 RON
Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Kiegészítő termékek

Mindent elnyelő szörnypárna

Vigyázat! A cipzáros száj mindent elnyel!

A párna mérete: 40x40 cm

Anyaga: plüss, plüss bársony, filc. 

Töltőanyag: antiallergén szilikonos poliészter golyók

Technika: varrás

Tisztítás: 30°C-on mosható

A szájban található tárgyak nem tartoznak a párnához, csak a cipzáros rész funkcionalitását hivatottak szolgálni. Viszont: egy meglepetést mégis rejt! 

FONTOS! A Kézműves ajándékok, egyéni ajándéktárgyak kategóriába tartozó termékek kiszállítását csak gyorsfutár szolgálattal vállaljuk! Megkérjük, a szállítási módnál válassza a gyorsfutáros kiszállítást.Viszont: egy meglepetést mégis rejt! 

FONTOS! A Kézműves ajándékok, egyéni ajándéktárgyak kategóriába tartozó termékek kiszállítását csak gyorsfutár szolgálattal vállaljuk! Megkérjük, a szállítási módnál válassza a gyorsfutáros kiszállítást.

">


Mindent elnyelő szörnypárna Vigyázat! A cipzáros száj mindent elnyel! A párna mérete: 40x40 cm Anyaga: plüss, plüss bársony, filc.  Töltőanyag: antiallergén szilikonos poliészter golyók Technika: varrás Tisztítás: 30°C-on mosható A szájban található tárgyak nem tartoznak a párnához, csak a cipzáros rész funkcionalitását hivatottak szolgálni. Viszont: egy meglepetést mégis rejt!  FONTOS! A Kézműves ajándékok, egyéni ajándéktárgyak kategóriába tartozó termékek kiszállítását csak gyorsfutár szolgálattal vállaljuk! Megkérjük, a szállítási módnál válassza a gyorsfutáros kiszállítást.
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data