​Orbán Julianna Enikő: Algebra munkafüzet a VIII. osztály számára

8.50 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Kiegészítő termékek

  • ​Orbán Julianna Enikő: Mértan munkafüzet a VIII. osztály számára

    9.50 RON
  • Pap Erika-Nóra, Rus Annamária: Teszteld magad! - Feladatsorok magyar képességvizsgára készülőknek

    17.00 RON

Orbán Julianna Enikő: Algebra munkafüzet a VIII. osztály számára

112 oldal / méret: A4 / Ára: 8,50 lej

A 2020–2021-es tanévben sor kerül a 8. osztályos matematika program lényeges változására. Így új munkafüzetet írtam, amelyben azért a régi munkafüzetemben lévő gyakorlatok és feladatok legtöbbje megtalálható. Figyelembe véve, hogy a munkafüzet 8. osztályosoknak szól, akik vizsgára készülnek, ezért még több, különböző nehézségi szintű gyakorlatot és feladatot tartalmaz, olyanokat is, amelyek akár vizsgafeladatnak is beválnának. Ezek nehézségi sorrendben követik egymást, és megalapozzák azt a tudást, ami a vizsgára szükséges.

Ahogyan azt az 5, 6, 7. osztályok számára az új tanterv szerint írt munkafüzetekben láttátok, ebben is minden fejezet egyszerűen megfogalmazott elméleti résszel kezdődik, ami a megtanulandó anyaghoz nyújt magyarázatot, valamint egyes matematikai fogalmakat tisztáz. Bemutató példákkal, gyakorlatokkal folytatódik, majd ezt követik a gyakorlatok és feladatok. A fejezeteket ismeretfelmérő tesztek zárják, amelyek lehetőséget adnak a tanároknak, akár a szülőknek is, hogy felmérjék a tanulók ismereteit. Ezeknek a teszteknek nagy része már az új modell felépítését követi.

A kötet végén található megoldások a tanulók önértékelését segítik elő.

Figyelem! A munkafüzet az online tanulásnál is sikeresen felhasználható!

Orbán Julianna Enikő: Algebra munkafüzet a VIII. osztály számára112 oldal / méret: A4 / Ára: 8,50 lej A 2020–2021-es tanévben sor kerül a 8. osztályos matematika program lényeges változására. Így új munkafüzetet írtam, amelyben azért a régi munkafüzetemben lévő gyakorlatok és feladatok legtöbbje megtalálható. Figyelembe véve, hogy a munkafüzet 8. osztályosoknak szól, akik vizsgára készülnek, ezért még több, különböző nehézségi szintű gyakorlatot és feladatot tartalmaz, olyanokat is, amelyek akár vizsgafeladatnak is beválnának. Ezek nehézségi sorrendben követik egymást, és megalapozzák azt a tudást, ami a vizsgára szükséges. Ahogyan azt az 5, 6, 7. osztályok számára az új tanterv szerint írt munkafüzetekben láttátok, ebben is minden fejezet egyszerűen megfogalmazott elméleti résszel kezdődik, ami a megtanulandó anyaghoz nyújt magyarázatot, valamint egyes matematikai fogalmakat tisztáz. Bemutató példákkal, gyakorlatokkal folytatódik, majd ezt követik a gyakorlatok és feladatok. A fejezeteket ismeretfelmérő tesztek zárják, amelyek lehetőséget adnak a tanároknak, akár a szülőknek is, hogy felmérjék a tanulók ismereteit. Ezeknek a teszteknek nagy része már az új modell felépítését követi.A kötet végén található megoldások a tanulók önértékelését segítik elő.Figyelem! A munkafüzet az online tanulásnál is sikeresen felhasználható!
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data