​Orbán Julianna Enikő: Matematika – Algebra - VI. osztály

8.50 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Kiegészítő termékek

  • ​Orbán Julianna Enikő: Matematika – Mértan, Munkafüzet a VI. osztály számára

    7.50 RON
  • ​Hedwig Bartolf, Tünde Márta Császár, Kinga Bors: Caiet de exerciții, clasa a VI-a

    9.50 RON
  • ​Pap Erika-Nóra, Rus Annamária: Magyar nyelv és irodalom munkafüzet a VI. osztály számára

    15.00 RON
Kategóriák: VI. osztály MUNKAFÜZETEK

Munkafüzet a VI. osztály számára

128 oldal

méret: A4

Ez a munkafüzet az érvényben levő tantervvel teljes összhangban áll.

A tanulási tartalmak didaktikai és módszertani elrendezése követi a kért általános és sajátos kompetenciákat. Célja a tananyagban kitűzött ismeretek könnyed elsajátítása, begyakorlása, elmélyítése és rögzítése. Erre szolgál a sok és változatos, különböző nehézségiszintű gyakorlat és feladat, valamint a fejezetek elején található rövid elméleti rész is, példákkal és megoldott feladatokkal együtt.

Minden fejezet gazdag összefoglalóval zárul. Szintén a fejezetek végén találhatók az ismeretfelmérő tesztek, amik lehetőséget adnak a tanároknak, hogy felmérjék tanulóik ismereteit. A kötet végén található megoldások a tanulók önértékelését segítik elő.

Munkafüzet a VI. osztály számára128 oldalméret: A4 Ez a munkafüzet az érvényben levő tantervvel teljes összhangban áll. A tanulási tartalmak didaktikai és módszertani elrendezése követi a kért általános és sajátos kompetenciákat. Célja a tananyagban kitűzött ismeretek könnyed elsajátítása, begyakorlása, elmélyítése és rögzítése. Erre szolgál a sok és változatos, különböző nehézségiszintű gyakorlat és feladat, valamint a fejezetek elején található rövid elméleti rész is, példákkal és megoldott feladatokkal együtt.Minden fejezet gazdag összefoglalóval zárul. Szintén a fejezetek végén találhatók az ismeretfelmérő tesztek, amik lehetőséget adnak a tanároknak, hogy felmérjék tanulóik ismereteit. A kötet végén található megoldások a tanulók önértékelését segítik elő.
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data