​Orbán Julianna Enikő: Mértan munkafüzet a VIII. osztály számára

13.50 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Orbán Julianna Enikő: Mértan munkafüzet a VIII. osztály számára

Méret: A4

Oldalszám: 128

Image 3

2020-2021-es tanévben sor kerül a 8. osztályos matematika program lényeges változására. Így nemcsak algebrából, hanem mértanból is új munkafüzetet írtam, amelyben azért a régi munkafüzetemben lévő feladatok legtöbbje megtalálható. Figyelembe véve, hogy a munkafüzet 8. osztályosoknak szól, akik vizsgára készülnek, ezért még több, különböző nehézségi szintű, egyszerűen megfogalmazott feladatot tartalmaz, olyanokat is, amelyek akár vizsgafeladatnak is beválnának. Ezek nehézségi sorrendben követik egymást, így az utolsó feladatok megoldása már alapos tudást és leleményességet is igényel. Ezért a sok feladat között a legjobbak is találnak maguknak megfelelő feladatokat. Ahogyan azt az 5, 6, 7. osztályok számára az új tanterv szerint írt munkafüzetekben láttátok, ebben is minden fejezet rövid elméleti résszel kezdődik, ami a megtanulandó anyaghoz nyújt magyarázatot, valamint egyes matematikai fogalmakat tisztáz. Bemutató példákkal, megoldott feladatokkal folytatódik, majd ezt követik a változatos feladatok. A nehezebb feladatokat ábrával is kiegészítettem. A fejezeteket ismeretfelmérő tesztek zárják, amelyek lehetőséget adnak a tanároknak, akár a szülőknek is, hogy felmérjék a tanulók ismereteit. A kötet végén található megoldások a tanulók önértékelését segítik elő.

Figyelem! A munkafüzet az online tanulásnál is sikeresen felhasználható!2020-2021-es tanévben sor kerül a 8. osztályos matematika program lényeges változására. Így nemcsak algebrából, hanem mértanból is új munkafüzetet írtam, amelyben azért a régi munkafüzetemben lévő feladatok legtöbbje megtalálható. Figyelembe véve, hogy a munkafüzet 8. osztályosoknak szól, akik vizsgára készülnek, ezért még több, különböző nehézségi szintű, egyszerűen megfogalmazott feladatot tartalmaz, olyanokat is, amelyek akár vizsgafeladatnak is beválnának. Ezek nehézségi sorrendben követik egymást, így az utolsó feladatok megoldása már alapos tudást és leleményességet is igényel. Ezért a sok feladat között a legjobbak is találnak maguknak megfelelő feladatokat. Ahogyan azt az 5, 6, 7. osztályok számára az új tanterv szerint írt munkafüzetekben láttátok, ebben is minden fejezet rövid elméleti résszel kezdődik, ami a megtanulandó anyaghoz nyújt magyarázatot, valamint egyes matematikai fogalmakat tisztáz. Bemutató példákkal, megoldott feladatokkal folytatódik, majd ezt követik a változatos feladatok. A nehezebb feladatokat ábrával is kiegészítettem. A fejezeteket ismeretfelmérő tesztek zárják, amelyek lehetőséget adnak a tanároknak, akár a szülőknek is, hogy felmérjék a tanulók ismereteit. A kötet végén található megoldások a tanulók önértékelését segítik elő.

Figyelem! A munkafüzet az online tanulásnál is sikeresen felhasználható!

">


Orbán Julianna Enikő: Mértan munkafüzet a VIII. osztály számára Méret: A4 Oldalszám: 128 2020-2021-es tanévben sor kerül a 8. osztályos matematika program lényeges változására. Így nemcsak algebrából, hanem mértanból is új munkafüzetet írtam, amelyben azért a régi munkafüzetemben lévő feladatok legtöbbje megtalálható. Figyelembe véve, hogy a munkafüzet 8. osztályosoknak szól, akik vizsgára készülnek, ezért még több, különböző nehézségi szintű, egyszerűen megfogalmazott feladatot tartalmaz, olyanokat is, amelyek akár vizsgafeladatnak is beválnának. Ezek nehézségi sorrendben követik egymást, így az utolsó feladatok megoldása már alapos tudást és leleményességet is igényel. Ezért a sok feladat között a legjobbak is találnak maguknak megfelelő feladatokat. Ahogyan azt az 5, 6, 7. osztályok számára az új tanterv szerint írt munkafüzetekben láttátok, ebben is minden fejezet rövid elméleti résszel kezdődik, ami a megtanulandó anyaghoz nyújt magyarázatot, valamint egyes matematikai fogalmakat tisztáz. Bemutató példákkal, megoldott feladatokkal folytatódik, majd ezt követik a változatos feladatok. A nehezebb feladatokat ábrával is kiegészítettem. A fejezeteket ismeretfelmérő tesztek zárják, amelyek lehetőséget adnak a tanároknak, akár a szülőknek is, hogy felmérjék a tanulók ismereteit. A kötet végén található megoldások a tanulók önértékelését segítik elő. Figyelem! A munkafüzet az online tanulásnál is sikeresen felhasználható!
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek