Sópárna natúr parajdi kristálysóval

39.00 RON
Siess! Már csak 2 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Kiegészítő termékek

Sópárna natúr parajdi kristálysóval

Fontos! A Kézműves ajándékok, egyéni ajándéktárgyak kategóriába tartozó termékek kiszállítását csak gyorsfutár szolgálattal vállaljuk! Megkérjük, a szállítási módnál válassza a gyorsfutáros kiszállítást.

JÓ TUDNI! 200 lej feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES. 

A párna mérete: 20 cm x 15 cm

Sómennyiség: 500 g

A belső vászonhuzat csak természetes parajdi kristálysóval van töltve, amely 84 féle ásványi anyagot, nyomelemet tartalmaz. A külső, színes pamuthuzat levehető, mosható, fertőtleníthető.

A parajdi sópárnát hidegen és melegen is alkalmazhatjuk, végtelen alkalommal újra melegíthető vagy hűthető.

Melegítés – Tegyük a sópárnát 10-12 percre 50-60°-os sütőbe, majd helyezzük a kezelendő testrészre kb. 20 percre. Vigyázat! A túl meleg sópárna sérülést okozhat! Mindig ellenőrizzük a hőmérsékletét, mielőtt használjuk. Mikrohullámú sütő nem alkalmas a melegítésre!

Meleg sópárna alkalmazható középfülgyulladás, hátfájás, ízületi fájdalmak, vese-, máj- és epepanaszok, köhögés, arcüreggyulladás esetén, immunrendszer-erősítés céljából.

Hűtés – Tegyük a sópárnát kb. fél órára a mélyhűtőbe, és utána a fájó testrészre­ ficam, zúzódás, rándulás, köszvény tüneteinek kezelésére.

Sópárna natúr parajdi kristálysóval Fontos! A Kézműves ajándékok, egyéni ajándéktárgyak kategóriába tartozó termékek kiszállítását csak gyorsfutár szolgálattal vállaljuk! Megkérjük, a szállítási módnál válassza a gyorsfutáros kiszállítást. JÓ TUDNI! 200 lej feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES.  A párna mérete: 20 cm x 15 cm Sómennyiség: 500 g A belső vászonhuzat csak természetes parajdi kristálysóval van töltve, amely 84 féle ásványi anyagot, nyomelemet tartalmaz. A külső, színes pamuthuzat levehető, mosható, fertőtleníthető. A parajdi sópárnát hidegen és melegen is alkalmazhatjuk, végtelen alkalommal újra melegíthető vagy hűthető. Melegítés – Tegyük a sópárnát 10-12 percre 50-60°-os sütőbe, majd helyezzük a kezelendő testrészre kb. 20 percre. Vigyázat! A túl meleg sópárna sérülést okozhat! Mindig ellenőrizzük a hőmérsékletét, mielőtt használjuk. Mikrohullámú sütő nem alkalmas a melegítésre! Meleg sópárna alkalmazható középfülgyulladás, hátfájás, ízületi fájdalmak, vese-, máj- és epepanaszok, köhögés, arcüreggyulladás esetén, immunrendszer-erősítés céljából. Hűtés – Tegyük a sópárnát kb. fél órára a mélyhűtőbe, és utána a fájó testrészre­ ficam, zúzódás, rándulás, köszvény tüneteinek kezelésére.
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek