​Tankó Veronika-Zita, Farkas Tünde-Jolán: Spune-mi, iubite copilaş... – előkészítő osztály

29.50 RON
Siess! Már csak 8 termék van készleten.
A kollégáink jelentkeznek a lehető legrövidebb időn belül!


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt Összehasonlítom    

Kiegészítő termékek

  • ​Mágneses betűkészlet
    ​Mágneses betűkészlet

    169.00 RON
  • ​A teljes magyar képes ábécé
    ​A teljes magyar képes ábécé

    49.00 RON

A román beszédkészséget fejlesztő oktatási csomag az előkészítő osztályosok számára

méret: A4

mappa + 34 munkalap + 2 oldal matrica + 6 színes karton + 3 színes papír + szókártyák + versgyűjtemény + ajándék módszertani útmutató és CD osztályonként

A nyelvtanítás nehézségeit ismerő szerzőpáros a mindennapi munka során szerzett tapasztalatait kamatoztatva szeretné a román nyelvvel ismerkedő gyermek és az őt segítő felnőtt (tanító, szülő) munkáját megkönnyíteni. Az oktatási csomag összeállításánál figyelembe vették az érvényben lévő tantervi követelményeket, a gyermekek életkori sajátosságait, valamint a nyelvtanítás buktatóit.

„Iată un prieten care provoacă imaginaţia şi deschide apetitul spre socializare şi comunicare a fascinantelor Gâze din clasa pregătitoare.” Ilisie Luminiţa

Materialul didactic auxiliar Spune-mi, iubite copilaş... pune la îndemâna dascălului un material util pentru organizarea şi desfăşurarea orelor de limba română în vederea dezvoltării unei exprimări orale prin intermediul textului, cântecului şi jocului. Elementele de noutate sunt oferite de modul de organizare a materialului cules, care este structurat pe unităţi de învăţare/teme (cu posibilitate de implementare la clasa pregătitoare).


​Tankó Veronika-Zita, Farkas Tünde-Jolán: Spune-mi, iubite copilaş... – előkészítő osztály
Andrea Ellenőrzött vásárló 2022-07-26

Kiváló foglalkoztató a magyar tagozatú előkészítő osztályban a román nyelv elsajatitasa érdekében.Hianyos
Csilla Ellenőrzött vásárló 2022-09-20

Sajnos nem talaltam valasztasi lehetoseget az oktato/nem oktato opcio kijelolesere, igy a mellekelt CD nem is erkezhetett meg. A CD valoszinu tartalmazza az enekeket, amelyek a munkalapokon szerepelnek tanulas celjabol, igy csak a feladatkorhoz tartozo verset lehet felolvasni a gyereknek, hisz az enekek nem szerepelnek leirt formaban sem. A CDrol valo meghallgatas nagyon fontos eleme ennek a munkalap osszeallitasnak, penz birsag elleneben megrendelnem. U.I. nem vagyok oktato, igy kifizetem a CD arat, csak postazzak azt, nem ajandekban kertem volna, de ahhoz szukseges feltuntetni a valasztasi lehetoseget, mert ha oktato lenne a szakmam, az meg nem feltetelezi azt sem hogy iskola cimre rendelem a konyvcsomagot, azt sem hogy tobb darabot rendelek belole vagy csak egyet. A mellekelt CDvel egyutt egyseges a mappa. Kernem szepen penz birsag fejeben tovabbitani azt, ugyanarra a cimre. Koszonom!


Corvin Webbolt 2022-09-21 06:33:37

Kedves Csilla!
Megkérjük, adja meg a megrendelése számát, vagy egy telefonszámot. Csak a személyneve jelenik meg itt, így nem tudjuk azonosítani rendelését.
Köszönjük!
Praktikus
Aranka Ellenőrzött vásárló 2022-09-21

Praktikus mappa, egyenként ismerkednek a témákkal a gyerekek.
A román beszédkészséget fejlesztő oktatási csomag az előkészítő osztályosok számára méret: A4 mappa + 34 munkalap + 2 oldal matrica + 6 színes karton + 3 színes papír + szókártyák + versgyűjtemény + ajándék módszertani útmutató és CD osztályonként A nyelvtanítás nehézségeit ismerő szerzőpáros a mindennapi munka során szerzett tapasztalatait kamatoztatva szeretné a román nyelvvel ismerkedő gyermek és az őt segítő felnőtt (tanító, szülő) munkáját megkönnyíteni. Az oktatási csomag összeállításánál figyelembe vették az érvényben lévő tantervi követelményeket, a gyermekek életkori sajátosságait, valamint a nyelvtanítás buktatóit. „Iată un prieten care provoacă imaginaţia şi deschide apetitul spre socializare şi comunicare a fascinantelor Gâze din clasa pregătitoare.” Ilisie Luminiţa Materialul didactic auxiliar Spune-mi, iubite copilaş... pune la îndemâna dascălului un material util pentru organizarea şi desfăşurarea orelor de limba română în vederea dezvoltării unei exprimări orale prin intermediul textului, cântecului şi jocului. Elementele de noutate sunt oferite de modul de organizare a materialului cules, care este structurat pe unităţi de învăţare/teme (cu posibilitate de implementare la clasa pregătitoare).
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek