​Tankó Veronika-Zita: Litere fermecate - clasa a 2-a, semestrul I

7.50 RON
-70%
2.25 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Kiegészítő termékek

  • Szemléltetőeszköz az I-IV. osztályok számára / ​Material didactic pentru cl. I-IV

    40.00 RON
  • ​Magyar nyelv – helyesírás, alapszabályok

    48.00 RON

Caiet de exerciții la comunicare în limba română pentru școlile și secțiile cu predare în limba maghiară

64 oldal (középen tesztekkel)

méret: A4

Prezentul caiet de lucru, realizat în conformitate cu noua programă școlară pentru clasa a II-a (aprobată prin Ordinul ministrului educației naționale nr. 3418 din 19 martie 2013), se adresează elevilor din clasa a II-a, în special celor care învață din manualul Comunicare în limba română pentru școlile și secțiile cu predare în limba maghiară (Editura Corvin, 2015) şi contribuie la exersarea și consolidarea cunoştinţelor dobândite la disciplina Comunicare în limba română în clasa I, precum la învățarea cititului și scrisului în limba română.

Caietul de exerciții este împărțit în două volume, conform manualului realizat după metodologia în vigoare. În prima parte (partea preabecedară) a anului școlar se urmărește actualizarea cunoștințelor dobândite în clasa I, activizarea vocabularului pasiv al elevilor. În partea a doua (perioada abecedară) se vizează formarea deprinderii cititului și scrisului în limba română, iar în partea a treia se realizează exersarea și consolidarea.

Caiet de exerciții la comunicare în limba română pentru școlile și secțiile cu predare în limba maghiară 64 oldal (középen tesztekkel) méret: A4 Prezentul caiet de lucru, realizat în conformitate cu noua programă școlară pentru clasa a II-a (aprobată prin Ordinul ministrului educației naționale nr. 3418 din 19 martie 2013), se adresează elevilor din clasa a II-a, în special celor care învață din manualul Comunicare în limba română pentru școlile și secțiile cu predare în limba maghiară (Editura Corvin, 2015) şi contribuie la exersarea și consolidarea cunoştinţelor dobândite la disciplina Comunicare în limba română în clasa I, precum la învățarea cititului și scrisului în limba română. Caietul de exerciții este împărțit în două volume, conform manualului realizat după metodologia în vigoare. În prima parte (partea preabecedară) a anului școlar se urmărește actualizarea cunoștințelor dobândite în clasa I, activizarea vocabularului pasiv al elevilor. În partea a doua (perioada abecedară) se vizează formarea deprinderii cititului și scrisului în limba română, iar în partea a treia se realizează exersarea și consolidarea.
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data