Tölgyesi Lívia: Gondolatserkentő füzetek 2. Barátom Pötyi rendhagyó olvasmánynaplója

12.00 RON
Siess! Már csak 2 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Tölgyesi Lívia

Gondolatserkentő füzetek 2. Barátom Pötyi rendhagyó olvasmánynaplója

Óvodások, kisiskolások részére

A Barátom, Pötyi kedves történet a szeretetről, hűségről, együttérzésről. A könyvet egyaránt kellemes lapozni, olvasni, tetszetős a grafika is.
Kiváló ötletnek tartom az írónő részéről a mese tartalmához kapcsolódó kreatív feladatokkal teli olvasmánynaplót. Ez a napló különböző készségek kialakulását, fejlesztését segíti elő. Fejleszti a relációszókincset, szerialitást, az írásmozgás-koordinációt, beszédhanghallást, értő olvasást, szókészletet, vizuális észlelést, kreativitást; teret adva a sok színezésnek. A feldolgozás során sok új információval is gazdagodhat a gyermek. A feladatok elvégzése közben magától értetődővé válik a csoportos beszélgetés a történet emocionális hátteréről is.
Óvodások, kisiskolások részére ajánlom tanórai feldolgozásra.

Porpáczy Renáta
tanító és fejlesztőpedagógus

Kötés: Tűzött

Méret: 165 mm x 6 mm x 235 mm

 

Tölgyesi Lívia: Barátom, Pötyi című könyv itt rendelhető meg:

https://corvin-webbolt.ro/tolgyesi-livia-baratom-potyi_140295

Kötés: Tűzött

Méret: 165 mm x 6 mm x 235 mm

 

Tölgyesi Lívia: Barátom, Pötyi című könyv itt rendelhető meg:

https://corvin-webbolt.ro/tolgyesi-livia-baratom-potyi_140295

">


Tölgyesi Lívia Gondolatserkentő füzetek 2. Barátom Pötyi rendhagyó olvasmánynaplója Óvodások, kisiskolások részére A Barátom, Pötyi kedves történet a szeretetről, hűségről, együttérzésről. A könyvet egyaránt kellemes lapozni, olvasni, tetszetős a grafika is.Kiváló ötletnek tartom az írónő részéről a mese tartalmához kapcsolódó kreatív feladatokkal teli olvasmánynaplót. Ez a napló különböző készségek kialakulását, fejlesztését segíti elő. Fejleszti a relációszókincset, szerialitást, az írásmozgás-koordinációt, beszédhanghallást, értő olvasást, szókészletet, vizuális észlelést, kreativitást; teret adva a sok színezésnek. A feldolgozás során sok új információval is gazdagodhat a gyermek. A feladatok elvégzése közben magától értetődővé válik a csoportos beszélgetés a történet emocionális hátteréről is.Óvodások, kisiskolások részére ajánlom tanórai feldolgozásra.Porpáczy Renátatanító és fejlesztőpedagógus Kötés: Tűzött Méret: 165 mm x 6 mm x 235 mm   Tölgyesi Lívia: Barátom, Pötyi című könyv itt rendelhető meg: https://corvin-webbolt.ro/tolgyesi-livia-baratom-potyi_140295
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek