​TÖLGYESI LÍVIA: TINTATAPÍR TÓNI - MESÉLŐ BETŰK ÁBÉCÉJE

40.00 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Kiegészítő termékek

Kategóriák: OLVASMÁNYOK

TÖLGYESI LÍVIA: TINTATAPÍR TÓNI - MESÉLŐ BETŰK ÁBÉCÉJE

A könyvben a magyar ábécé 44 betűje a főszereplő

Olvastató könyv alsósoknak. Hol a fantáziavilág, hol a valóság érdekességei kerekednek benne felül. Rengeteg információt tartalmaz a könyv, kiválóan alkalmas szókincsbővítésre, az illusztrációk segítik a környezet megismerését, fejlesztik a grafikai humor iránti érzékenységet. Kimondottan hasznos a nehezen olvasó gyermekek számára is. Nagyon jól használható az órai munkák során.

Mesék szárnyán gyakorolni a magyar ábécét gyerekjáték!

A kisiskolások olvasás iránti lelkesedését segíti és fejleszti a magyar ábécé 44 betűjéhez készült rajzos történetfüzér. A magyar betűk köré szőtt mesék különös hősei olvasásra buzdítják a gyermekeket, mint Tintatapír Tóni, Csiga Csenge, Nandu Nándi, Willi, a robot, az ürge, aki a világűrbe vágyott, vagy Gergő, akinek egy egész galaxisa volt.

A mesék által az olvasók megismerhetik az állatvilág különös szokásait, érdekes növényeit és a magyar hagyományokat. Szó esik benne játékokról, környezetvédelemről, mi több a világűr izgalmas működésébe is bepillanthatnak. Ezt segítik a betűversek, az ábécéhez kapcsolódó érdekességek és az ismeretterjesztő szövegek.

A TINTATAPÍR TÓNI - MESÉLŐ BETŰK ÁBÉCÉJE célja az olvasás nyújtotta élmény és az olvasás iránti érdeklődés felkeltése. Az olvasási nehézségek leküzdését a humoros és informatív rajzok is segíthetik.

1–4. osztályig haszonnal forgatható, iskolai kiegészítő könyvnek is kiváló.

Mérete: A4

Oldalszám: 96TÖLGYESI LÍVIA: TINTATAPÍR TÓNI - MESÉLŐ BETŰK ÁBÉCÉJE A könyvben a magyar ábécé 44 betűje a főszereplőOlvastató könyv alsósoknak. Hol a fantáziavilág, hol a valóság érdekességei kerekednek benne felül. Rengeteg információt tartalmaz a könyv, kiválóan alkalmas szókincsbővítésre, az illusztrációk segítik a környezet megismerését, fejlesztik a grafikai humor iránti érzékenységet. Kimondottan hasznos a nehezen olvasó gyermekek számára is. Nagyon jól használható az órai munkák során.Mesék szárnyán gyakorolni a magyar ábécét gyerekjáték!A kisiskolások olvasás iránti lelkesedését segíti és fejleszti a magyar ábécé 44 betűjéhez készült rajzos történetfüzér. A magyar betűk köré szőtt mesék különös hősei olvasásra buzdítják a gyermekeket, mint Tintatapír Tóni, Csiga Csenge, Nandu Nándi, Willi, a robot, az ürge, aki a világűrbe vágyott, vagy Gergő, akinek egy egész galaxisa volt.A mesék által az olvasók megismerhetik az állatvilág különös szokásait, érdekes növényeit és a magyar hagyományokat. Szó esik benne játékokról, környezetvédelemről, mi több a világűr izgalmas működésébe is bepillanthatnak. Ezt segítik a betűversek, az ábécéhez kapcsolódó érdekességek és az ismeretterjesztő szövegek.A TINTATAPÍR TÓNI - MESÉLŐ BETŰK ÁBÉCÉJE célja az olvasás nyújtotta élmény és az olvasás iránti érdeklődés felkeltése. Az olvasási nehézségek leküzdését a humoros és informatív rajzok is segíthetik.1–4. osztályig haszonnal forgatható, iskolai kiegészítő könyvnek is kiváló.Mérete: A4Oldalszám: 96
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data