Alex Donovici: Csudi, a pacsirta - A lehetetlen csak egy szó

38.00 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt Összehasonlítom    

Kiegészítő termékek

 • Alex Donovici: Csudi, a pacsirta - A tél megmentése
  Alex Donovici: Csudi, a pacsirta - A tél megmentése

  40.00 RON
 • Lackfi János: Nevető családfa
  Lackfi János: Nevető családfa

  35.00 RON
 • Marék Veronika: A karácsonyi felhő
  Marék Veronika: A karácsonyi felhő

  37.00 RON -15%
  31.45 RON

Alex Donovici: Csudi, a pacsirta - A lehetetlen csak egy szó

Hallottatok valaha Csudiról, a kis erdei pacsirta fiókáról, aki megtanulta az emberek nyelvét, hogy megmentse az erdőt? Ha elolvassátok ezt a könyvet, megismerhetitek Csudit és találkozhattok fantasztikus barátaival.

A bölcs bagollyal, Ség hollóval, aki legyőzi a félelmét, Villámgyors úrral, a csigával, aki egész könyvtárat hord a hátán, és a bátor, jószívű Csudinak még egyéb barátaival, akiktől rengeteg mindet tanulhatunk. Például azt, hogy milyen fontos sohasem ítélkezni a külsőségek alapján, a végsőkig bízni önmagunkban, és hogy még akkor se veszítsük el a reményt, amikor kilátástalan helyzetbe kerülünk.
 

Korcsoport: 3+

Kategória: Mesék

Illusztrátor: Stela Damaschin-Popa

Fordító: Koszta Gabriella

Kiadó: Móra Könyvkiadó

Megjelenés: 2023.07.25.

Oldalszám: 96

Kötésmód: keménytábla

Méret [mm]: 165 x 235 x 13A bölcs bagollyal, Ség hollóval, aki legyőzi a félelmét, Villámgyors úrral, a csigával, aki egész könyvtárat hord a hátán, és a bátor, jószívű Csudinak még egyéb barátaival, akiktől rengeteg mindet tanulhatunk. Például azt, hogy milyen fontos sohasem ítélkezni a külsőségek alapján, a végsőkig bízni önmagunkban, és hogy még akkor se veszítsük el a reményt, amikor kilátástalan helyzetbe kerülünk.
 

Korcsoport: 3+

Kategória: Mesék

Illusztrátor: Stela Damaschin-Popa

Fordító: Koszta Gabriella

Kiadó: Móra Könyvkiadó

Megjelenés: 2023.07.25.

Oldalszám: 96

Kötésmód: keménytábla

Méret [mm]: 165 x 235 x 13

">

Alex Donovici: Csudi, a pacsirta - A lehetetlen csak egy szó Hallottatok valaha Csudiról, a kis erdei pacsirta fiókáról, aki megtanulta az emberek nyelvét, hogy megmentse az erdőt? Ha elolvassátok ezt a könyvet, megismerhetitek Csudit és találkozhattok fantasztikus barátaival. A bölcs bagollyal, Ség hollóval, aki legyőzi a félelmét, Villámgyors úrral, a csigával, aki egész könyvtárat hord a hátán, és a bátor, jószívű Csudinak még egyéb barátaival, akiktől rengeteg mindet tanulhatunk. Például azt, hogy milyen fontos sohasem ítélkezni a külsőségek alapján, a végsőkig bízni önmagunkban, és hogy még akkor se veszítsük el a reményt, amikor kilátástalan helyzetbe kerülünk.   Korcsoport: 3+ Kategória: Mesék Illusztrátor: Stela Damaschin-Popa Fordító: Koszta Gabriella Kiadó: Móra Könyvkiadó Megjelenés: 2023.07.25. Oldalszám: 96 Kötésmód: keménytábla Méret [mm]: 165 x 235 x 13
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek