Alin Ștefănuț: Ghid de pregătire pentru evaluarea națională de la finalul clasei a VI-a

13.50 RON

Nincs készleten

Küldj e-mailt amint elérhető     Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt Összehasonlítom    

Kiegészítő termékek

 • ​Hedwig Bartolf, Tünde Márta Császár, Kinga Bors: Caiet de exerciții, clasa a VI-a
  ​Hedwig Bartolf, Tünde Márta Császár, Kinga Bors: Caiet de exerciții, clasa a VI-a

  17.50 RON
 • ​Pap Erika-Nóra, Rus Annamária: Magyar nyelv és irodalom munkafüzet a VI. osztály számára
  ​Pap Erika-Nóra, Rus Annamária: Magyar nyelv és irodalom munkafüzet a VI. osztály számára

  24.50 RON
 • ​Székely Zoltán: Fizikaland - 6. osztály
  ​Székely Zoltán: Fizikaland - 6. osztály

  18.00 RON

Dezvoltarea competențelor de receptare și de redactare a textelor scrise, clasele a V-a și a VI-a

96 oldal / méret: A4

Prezentul auxiliar didactic se adresează elevilor din clasele a V-a și a VI-a, atât din școli cu predare în limba română, cât și din școli și secții cu predare în limba maghiară, interesați de o bună pregătire pentru Evaluarea Națională de la finalul clasei a VI-a. Lucrarea se dorește a fi un instrument util în munca profesorului și a elevilor la clasă, atât prin textele propuse, cât și prin itemii formulați. Sunt vizate, în primul rând, abilitățile de lectură și de înțelegere a textului scris, corespunzătoare competenței generale nr. 3 din programa de limba și literatura română, dar și cele de redactare a textului scris de diverse tipuri, aferente competenței nr. 4.

Începând cu anul școlar 2017–2018, programa de limba și literatura română s-a schimbat fundamental, iar pentru școlile și secțiile cu predare în limba maghiară există o programă distinctă, însă evaluările naționale au același grad de dificultate pentru toți elevii, indiferent de programa după care învață, motiv pentru care considerăm necesară și utilă apariția unei astfel de lucrări.
Dezvoltarea competențelor de receptare și de redactare a textelor scrise, clasele a V-a și a VI-a 96 oldal / méret: A4 Prezentul auxiliar didactic se adresează elevilor din clasele a V-a și a VI-a, atât din școli cu predare în limba română, cât și din școli și secții cu predare în limba maghiară, interesați de o bună pregătire pentru Evaluarea Națională de la finalul clasei a VI-a. Lucrarea se dorește a fi un instrument util în munca profesorului și a elevilor la clasă, atât prin textele propuse, cât și prin itemii formulați. Sunt vizate, în primul rând, abilitățile de lectură și de înțelegere a textului scris, corespunzătoare competenței generale nr. 3 din programa de limba și literatura română, dar și cele de redactare a textului scris de diverse tipuri, aferente competenței nr. 4. Începând cu anul școlar 2017–2018, programa de limba și literatura română s-a schimbat fundamental, iar pentru școlile și secțiile cu predare în limba maghiară există o programă distinctă, însă evaluările naționale au același grad de dificultate pentru toți elevii, indiferent de programa după care învață, motiv pentru care considerăm necesară și utilă apariția unei astfel de lucrări.
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek