Belluska Éva, Leiti Mónika, Szejke Ottilia: Anyanyelvünk világa, II. osztály

16.00 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt Összehasonlítom    

Kiegészítő termékek

 • ​Tankó Veronika-Zita: Caiet de exerciții la comunicare în limba română pentru școlile și secțiile cu predare în limba maghiară clasa a II-a
  ​Tankó Veronika-Zita: Caiet de exerciții la comunicare în limba română pentru școlile și secțiile cu predare în limba maghiară clasa a II-a

  19.50 RON
 • Tankó Veronika-Zita, Nagy Enikő: A környezet matematikája, 2. osztály – Első rész
  Tankó Veronika-Zita, Nagy Enikő: A környezet matematikája, 2. osztály – Első rész

  15.00 RON
 • Égből pottyant játszóház
  Égből pottyant játszóház

  6.90 RON
Kategóriák: II. osztály MUNKAFÜZETEK

Magyar nyelv munkafüzet, II. osztály

136 oldal / méret: A4

A tanterv szerint összeállított, tankönyvfüggetlen munkafüzetből a gyerekek játékosan sajátíthatják el a helyesírást, megismerkedhetnek anyanyelvünk szépségeivel.

A változatos gyakorlatok a hét- és nyolcévesek értelmi szintjéhez igazodnak, és kifejezetten azt a célt szolgálják, hogy a kisdiákok a lehető legjobban sajátítsák el édes anyanyelvü(n)ket.

A grafikai kivitelezés ugyancsak e célt szolgálja, ugyanakkor a szépérzéket is fejleszti. A betűk mérete, a kiemelések, a vonalrendszer, a rajzok mind-mind a második osztályos tanulók értelmi és érzelmi képességeihez igazodnak.


Magyar nyelv munkafüzet, II. osztály 136 oldal / méret: A4 A tanterv szerint összeállított, tankönyvfüggetlen munkafüzetből a gyerekek játékosan sajátíthatják el a helyesírást, megismerkedhetnek anyanyelvünk szépségeivel. A változatos gyakorlatok a hét- és nyolcévesek értelmi szintjéhez igazodnak, és kifejezetten azt a célt szolgálják, hogy a kisdiákok a lehető legjobban sajátítsák el édes anyanyelvü(n)ket. A grafikai kivitelezés ugyancsak e célt szolgálja, ugyanakkor a szépérzéket is fejleszti. A betűk mérete, a kiemelések, a vonalrendszer, a rajzok mind-mind a második osztályos tanulók értelmi és érzelmi képességeihez igazodnak.
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek