Dr. Simó Ildikó, Berei Enikő: Magyar nyelv és irodalom tankönyv az IV. osztály számára

32.00 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt Összehasonlítom    

Kiegészítő termékek

 • ​Szavak helyesírása – szemléltetőeszköz
  ​Szavak helyesírása – szemléltetőeszköz

  39.00 RON
 • ​Magyar nyelv – helyesírás, alapszabályok
  ​Magyar nyelv – helyesírás, alapszabályok

  96.00 RON
 • ​​Magyar írók, költők – szemléltetőeszköz
  ​​Magyar írók, költők – szemléltetőeszköz

  29.00 RON
Kategóriák: TANKÖNYVEK

Dr. Simó Ildikó, Berei Enikő

Magyar nyelv és irodalom

tankönyv az IV. osztály számára

2023-as kiadás

Mérete: 20,5 x 26 cm

Oldalszám: 152

A CORVIN Kiadó Magyar nyelv és irodalom az anyanyelv oktatásához a IV. osztályban tankönyvének szerzőpárosa: Dr. Simó Ildikó és Berei Enikő.

A tankönyv fejezetei az igényesen válogatott klasszikus és modern irodalmi alkotások révén sorban bontják ki a gyermek csodálatos, játékkal, tanulással tűzdelt világát, a családban és a közvetlen környezetében való helyét.

Vezérfonalunkat képezik azok az emberi értékek,  erkölcsi normák, melyek révén a gyermek személyiségének kognitív, érzelmi-motivációs és szociális oldalát fejleszteni tudjuk,  természetesen, mindezt természet közelben. Mindvégig fontos a beszédértés és szóbeli szövegalkotás különböző kommunikációs helyzeteinek a jelenléte, akárcsak az írott szöveg megértése és az írásbeli szövegalkotás tanítása.
Dr. Simó Ildikó, Berei Enikő Magyar nyelv és irodalom tankönyv az IV. osztály számára 2023-as kiadás Mérete: 20,5 x 26 cm Oldalszám: 152 A CORVIN Kiadó Magyar nyelv és irodalom az anyanyelv oktatásához a IV. osztályban tankönyvének szerzőpárosa: Dr. Simó Ildikó és Berei Enikő. A tankönyv fejezetei az igényesen válogatott klasszikus és modern irodalmi alkotások révén sorban bontják ki a gyermek csodálatos, játékkal, tanulással tűzdelt világát, a családban és a közvetlen környezetében való helyét. Vezérfonalunkat képezik azok az emberi értékek,  erkölcsi normák, melyek révén a gyermek személyiségének kognitív, érzelmi-motivációs és szociális oldalát fejleszteni tudjuk,  természetesen, mindezt természet közelben. Mindvégig fontos a beszédértés és szóbeli szövegalkotás különböző kommunikációs helyzeteinek a jelenléte, akárcsak az írott szöveg megértése és az írásbeli szövegalkotás tanítása.
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek