Fekete István: Bogáncs - felújított sorozat

35.00 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt Összehasonlítom    

Kiegészítő termékek

  • Fekete István: Vuk
    Fekete István: Vuk

    28.00 RON

Fekete István: Bogáncs - felújított sorozat

Bogáncs pumi a javából. Tehát nem puli, hanem pumi, amely ugyancsak a pásztorkutyák felekezetébe tartozik, de belül nyurgább a csontozata, kívül pedig rövidebb a szőre – mutatja be az író főhősét, aki pusztai terelő kutyaként boldogan csaholva végzi a dolgát a nyáj őrzésében, hűséggel követve gazdája minden intését.

Egy napon azonban elszakad a pusztától, újabb és újabb kalandokba keveredik, még a cirkuszi mutatványosok világába is belekóstol. A hosszasra nyúlt bolyongás minden érdekessége és izgalma sem feledteti azonban származását, szíve és ösztöne végül is visszavezérli természetes környezetébe, az öreg juhászhoz.
A népszerű kötetet most felújított formában adja közre a Móra Könyvkiadó.
 

Korcsoport: 9+

Kategória: Regények

Kiadó: Móra Könyvkiadó

Sorozat: Fekete István művei

Oldalszám: 352

Kötésmód: Puhatáblás

Méret [mm]: 135 x 200 x 28Egy napon azonban elszakad a pusztától, újabb és újabb kalandokba keveredik, még a cirkuszi mutatványosok világába is belekóstol. A hosszasra nyúlt bolyongás minden érdekessége és izgalma sem feledteti azonban származását, szíve és ösztöne végül is visszavezérli természetes környezetébe, az öreg juhászhoz.
A népszerű kötetet most felújított formában adja közre a Móra Könyvkiadó.
 

Korcsoport: 9+

Kategória: Regények

Kiadó: Móra Könyvkiadó

Sorozat: Fekete István művei

Oldalszám: 352

Kötésmód: Puhatáblás

Méret [mm]: 135 x 200 x 28

">

Fekete István: Bogáncs - felújított sorozat Bogáncs pumi a javából. Tehát nem puli, hanem pumi, amely ugyancsak a pásztorkutyák felekezetébe tartozik, de belül nyurgább a csontozata, kívül pedig rövidebb a szőre – mutatja be az író főhősét, aki pusztai terelő kutyaként boldogan csaholva végzi a dolgát a nyáj őrzésében, hűséggel követve gazdája minden intését. Egy napon azonban elszakad a pusztától, újabb és újabb kalandokba keveredik, még a cirkuszi mutatványosok világába is belekóstol. A hosszasra nyúlt bolyongás minden érdekessége és izgalma sem feledteti azonban származását, szíve és ösztöne végül is visszavezérli természetes környezetébe, az öreg juhászhoz.A népszerű kötetet most felújított formában adja közre a Móra Könyvkiadó.   Korcsoport: 9+ Kategória: Regények Kiadó: Móra Könyvkiadó Sorozat: Fekete István művei Oldalszám: 352 Kötésmód: Puhatáblás Méret [mm]: 135 x 200 x 28
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek