Hedwig Bartolf: CAIET DE EXERCIȚII, clasa a VII-a

14.50 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Hedwig Bartolf: CAIET DE EXERCIȚII - LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ PENTRU ȘCOLILE ȘI SECȚIILE CU PREDARE ÎN LIMBA MAGHIARĂ

clasa a VII-a

Méret: A4

Oldalszám: 104

Caietul de exerciţii se doreşte a fi un instrument util şi plăcut de muncă individuală sau în grup, în scopul învăţării limbii române. Caracterul practic al lucrării constă în exerciţii de limbă şi comunicare, directe, eficiente, cu aplicabilitate largă, cu indicarea gradului de dificultate şi cu soluţiile pentru toate exerciţiile la sfârșitul publicației, în jocuri şi teste care permit integrarea cunoştinţelor în contexte situaţionale diverse, reale şi noi. Gradul de dificultate al exerciţiilor este marcat cu steluţe: *–ușor, **–mediu, ***–dificil.

Mult succes elevilor de clasa a VII-a!

Ezen munkafüzet a román nyelv elsajátításának kellemes és hasznos oldalát mutatja be. A kiadvány gyakorlatias, hisz változatos szóbeli és írásbeli feladatokat, teszteket és játékokat tartalmaz, melyek hozzájárulnak az ismeretek új és valós helyzetekben történő felhasználásához. A megoldások a munkafüzet végén találhatók. A feladatok és gyakorlatok egy, két vagy három csillaggal vannak megjelölve: az egycsillagos feladatok a könnyűek, a kétcsillagosok a közepesek, míg a háromcsillagosok a nehezebbek.

Sok sikert minden hetedik osztályos tanulónak!

Hedwig Bartolf: CAIET DE EXERCIȚII - LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ PENTRU ȘCOLILE ȘI SECȚIILE CU PREDARE ÎN LIMBA MAGHIARĂ clasa a VII-a Méret: A4 Oldalszám: 104 Caietul de exerciţii se doreşte a fi un instrument util şi plăcut de muncă individuală sau în grup, în scopul învăţării limbii române. Caracterul practic al lucrării constă în exerciţii de limbă şi comunicare, directe, eficiente, cu aplicabilitate largă, cu indicarea gradului de dificultate şi cu soluţiile pentru toate exerciţiile la sfârșitul publicației, în jocuri şi teste care permit integrarea cunoştinţelor în contexte situaţionale diverse, reale şi noi. Gradul de dificultate al exerciţiilor este marcat cu steluţe: *–ușor, **–mediu, ***–dificil. Mult succes elevilor de clasa a VII-a! Ezen munkafüzet a román nyelv elsajátításának kellemes és hasznos oldalát mutatja be. A kiadvány gyakorlatias, hisz változatos szóbeli és írásbeli feladatokat, teszteket és játékokat tartalmaz, melyek hozzájárulnak az ismeretek új és valós helyzetekben történő felhasználásához. A megoldások a munkafüzet végén találhatók. A feladatok és gyakorlatok egy, két vagy három csillaggal vannak megjelölve: az egycsillagos feladatok a könnyűek, a kétcsillagosok a közepesek, míg a háromcsillagosok a nehezebbek. Sok sikert minden hetedik osztályos tanulónak!
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek