Hedwig Bartolf: CAIET DE EXERCIȚII, clasa a VIII-a

17.50 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Hedwig Bartolf: CAIET DE EXERCIȚII, clasa a VIII-a

Limba și literatura română pentru școlile și secțiile cu predare în limba maghiară, clasa a VIII-a

Conţine: 10 teste de pregătire pentru evaluarea națională

120 oldal / méret: A4

A román nyelv elsajátításához a magyarul tanuló gyerekeknek sok román nyelvű kommunikációs gyakorlatra van szükségük. A munkafüzet segítségével el tudják mélyíteni az iskolában szerzett ismereteiket.

A sokféle feladat és játék megerősíti az olvasásértést, az írás- és beszédkészséget, hozzájárul a szókincs és a kreativitás fejlesztéséhez, valamint a nyelvtani ismeretek rendszerezéséhez is. Újdonságot jelentenek ebben a munkafüzetben a tesztek, melyek a tanév végi vizsgafelkészülésben lesznek hasznosak. Ezen kiadvány is alkalmas az egyéni tanulásra. A feladatok megoldásai is megtalálhatók a munkafüzet végén, így a tanulók ellenőrizni tudják saját munkájukat. Az egycsillagos feladatok a könnyűek, a kétcsillagosok a közepesek, míg a háromcsillagosok a nehezebbek. Minden bizonnyal a nyolcadik osztályos munkafüzet hozzájárul a román nyelv megszeretéséhez, elsajátításához és az év végi vizsgára való felkészüléshez. Sok sikert kívánunk minden használójának!

Hedwig Bartolf: CAIET DE EXERCIȚII, clasa a VIII-a Limba și literatura română pentru școlile și secțiile cu predare în limba maghiară, clasa a VIII-a Conţine: 10 teste de pregătire pentru evaluarea națională 120 oldal / méret: A4 A román nyelv elsajátításához a magyarul tanuló gyerekeknek sok román nyelvű kommunikációs gyakorlatra van szükségük. A munkafüzet segítségével el tudják mélyíteni az iskolában szerzett ismereteiket. A sokféle feladat és játék megerősíti az olvasásértést, az írás- és beszédkészséget, hozzájárul a szókincs és a kreativitás fejlesztéséhez, valamint a nyelvtani ismeretek rendszerezéséhez is. Újdonságot jelentenek ebben a munkafüzetben a tesztek, melyek a tanév végi vizsgafelkészülésben lesznek hasznosak. Ezen kiadvány is alkalmas az egyéni tanulásra. A feladatok megoldásai is megtalálhatók a munkafüzet végén, így a tanulók ellenőrizni tudják saját munkájukat. Az egycsillagos feladatok a könnyűek, a kétcsillagosok a közepesek, míg a háromcsillagosok a nehezebbek. Minden bizonnyal a nyolcadik osztályos munkafüzet hozzájárul a román nyelv megszeretéséhez, elsajátításához és az év végi vizsgára való felkészüléshez. Sok sikert kívánunk minden használójának!
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek