Hedwig Bartolf: CAIET DE EXERCIȚII, clasa a VIII-a

10.00 RON


Siess! Már csak 7 termék van készleten.

Hedwig Bartolf: CAIET DE EXERCIȚII, clasa a VIII-a

Limba și literatura română pentru școlile și secțiile cu predare în limba maghiară, clasa a VIII-a

Conţine: Teste de pregătire pentru evaluarea națională

120 oldal / méret: A4

Ára: 10,00 lej

A román nyelv elsajátításához a magyarul tanuló gyerekeknek sok román nyelvű kommunikációs gyakorlatra van szükségük. A munkafüzet segítségével el tudják mélyíteni az iskolában szerzett ismereteiket.

A sokféle feladat és játék megerősíti az olvasásértést, az írás- és beszédkészséget, hozzájárul a szókincs és a kreativitás fejlesztéséhez, valamint a nyelvtani ismeretek rendszerezéséhez is. Újdonságot jelentenek ebben a munkafüzetben a tesztek, melyek a tanév végi vizsgafelkészülésben lesznek hasznosak. Ezen kiadvány is alkalmas az egyéni tanulásra. A feladatok megoldásai is megtalálhatók a munkafüzet végén, így a tanulók ellenőrizni tudják saját munkájukat. Az egycsillagos feladatok a könnyűek, a kétcsillagosok a közepesek, míg a háromcsillagosok a nehezebbek. Minden bizonnyal a nyolcadik osztályos munkafüzet hozzájárul a román nyelv megszeretéséhez, elsajátításához és az év végi vizsgára való felkészüléshez. Sok sikert kívánunk minden használójának!

Hedwig Bartolf: CAIET DE EXERCIȚII, clasa a VIII-aLimba și literatura română pentru școlile și secțiile cu predare în limba maghiară, clasa a VIII-aConţine: Teste de pregătire pentru evaluarea națională120 oldal / méret: A4 Ára: 10,00 lejA román nyelv elsajátításához a magyarul tanuló gyerekeknek sok román nyelvű kommunikációs gyakorlatra van szükségük. A munkafüzet segítségével el tudják mélyíteni az iskolában szerzett ismereteiket. A sokféle feladat és játék megerősíti az olvasásértést, az írás- és beszédkészséget, hozzájárul a szókincs és a kreativitás fejlesztéséhez, valamint a nyelvtani ismeretek rendszerezéséhez is. Újdonságot jelentenek ebben a munkafüzetben a tesztek, melyek a tanév végi vizsgafelkészülésben lesznek hasznosak. Ezen kiadvány is alkalmas az egyéni tanulásra. A feladatok megoldásai is megtalálhatók a munkafüzet végén, így a tanulók ellenőrizni tudják saját munkájukat. Az egycsillagos feladatok a könnyűek, a kétcsillagosok a közepesek, míg a háromcsillagosok a nehezebbek. Minden bizonnyal a nyolcadik osztályos munkafüzet hozzájárul a román nyelv megszeretéséhez, elsajátításához és az év végi vizsgára való felkészüléshez. Sok sikert kívánunk minden használójának!
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data