Hedwig Bartolf: Limba și literatura română pentru școlile și secțiile cu predare în limba maternă maghiară - Manual pentru clasa a VI-a

32.00 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt Összehasonlítom    

Kiegészítő termékek

  • ​Hedwig Bartolf, Tünde Márta Császár, Kinga Bors: Caiet de exerciții, clasa a VI-a
    ​Hedwig Bartolf, Tünde Márta Császár, Kinga Bors: Caiet de exerciții, clasa a VI-a

    17.50 RON
  • ​Pap Erika-Nóra, Rus Annamária: Magyar nyelv és irodalom munkafüzet a VI. osztály számára
    ​Pap Erika-Nóra, Rus Annamária: Magyar nyelv és irodalom munkafüzet a VI. osztály számára

    24.50 RON
Kategóriák: TANKÖNYVEK

Hedwig Bartolf

Limba și literatura română

pentru școlile și secțiile cu predare în limba maternă maghiară

Manual pentru clasa a VI-a

2023-as kiadás

Mérete: A4

Oldalszám: 160

Cel mai accesibil manual de limba și literatura română

Ne bucură nespus de mult că și în acest an apare manualul de Limba și literatura română pentru școlile și secțiile cu predare în limba maghiară, pentru elevii de clasa a VI-a, elaborat de autoarea Hedwig Bartolf. Manualul este un adevărat prieten al elevilor dornici să învețe și să comunice în limba română. Editura Corvin se va îngriji ca, la începutul noului an școlar 2023-2024, acest manual plăcut și practic să fie pe băncile elevilor și le dorește profesorilor de română să îl utilizeze cu satisfacție și succes.

A leghozzáférhetőbb Román nyelv és irodalom tankönyv

Nagy örömünkre szolgál, hogy idén is megjelenik a Bartolf Hedwig által a 6. osztályos tanulók számára írt Román nyelv és irodalom tankönyvünk. Ezen tankönyv igazi társa azoknak a diákoknak, akik románul szeretnének tanulni és a kommunikációra hangsúlyt helyezni. A Corvin kiadó gondoskodik arról, hogy az új, 2023-2024-es tanév elején, ez a kellemes és praktikus tankönyv a diákok padjára kerüljön, és azt kívánja a román szakos tanároknak, hogy örömmel és sikerrel használják.
Hedwig Bartolf Limba și literatura română pentru școlile și secțiile cu predare în limba maternă maghiară Manual pentru clasa a VI-a 2023-as kiadás Mérete: A4 Oldalszám: 160 Cel mai accesibil manual de limba și literatura română Ne bucură nespus de mult că și în acest an apare manualul de Limba și literatura română pentru școlile și secțiile cu predare în limba maghiară, pentru elevii de clasa a VI-a, elaborat de autoarea Hedwig Bartolf. Manualul este un adevărat prieten al elevilor dornici să învețe și să comunice în limba română. Editura Corvin se va îngriji ca, la începutul noului an școlar 2023-2024, acest manual plăcut și practic să fie pe băncile elevilor și le dorește profesorilor de română să îl utilizeze cu satisfacție și succes. A leghozzáférhetőbb Román nyelv és irodalom tankönyv Nagy örömünkre szolgál, hogy idén is megjelenik a Bartolf Hedwig által a 6. osztályos tanulók számára írt Román nyelv és irodalom tankönyvünk. Ezen tankönyv igazi társa azoknak a diákoknak, akik románul szeretnének tanulni és a kommunikációra hangsúlyt helyezni. A Corvin kiadó gondoskodik arról, hogy az új, 2023-2024-es tanév elején, ez a kellemes és praktikus tankönyv a diákok padjára kerüljön, és azt kívánja a román szakos tanároknak, hogy örömmel és sikerrel használják.
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek