Ajándék könyv jár minden megrendeléshez: Cukrászsütemények (Évszakok ízei 9.)

​Hedwig Bartolf, Tünde Márta Császár: Caiet de exerciții - Limba și literatura română pentru școlile și secțiile cu predare în limba maghiară, clasa a V-a

8.50 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

112 oldal / méret: A4

Am elaborat cu bucurie acest Caiet de exerciţii care vine în completarea manualului de Limba și literatura română pentru școlile și secțiile cu predare în limba maghiară și a CD-ului aferent. Știm că nici ele nu rezolvă toate problemele legate de învățarea limbii române, dar, împreună, contribuie la asigurarea premiselor necesare însuşirii comunicării în limba română şi la îmbunătăţirea nivelului de cunoștințe ale elevilor. Elevii care studiază în limba maghiară au nevoie de multe exerciții comunicative de limba română, iar noi dorim să asigurăm persoanele interesate că învățarea logică și exersarea contează mai mult decât transmiterea seacă a cunoștințelor şi reproducerea mecanică a informaţiilor. Caietul este adecvat și studiului individual, mai ales că la sfârşitul acestuia se găsesc tabele gramaticale, cu exemple practice, precum şi cheia exerciţiilor, în acest fel elevii putându-și verifica propriile rezolvări. Un alt aspect pozitiv este indicarea gradului de dificultate al exerciţiilor, marcat cu steluţe (* – ușor, ** – mediu, *** – dificil).

112 oldal / méret: A4 Am elaborat cu bucurie acest Caiet de exerciţii care vine în completarea manualului de Limba și literatura română pentru școlile și secțiile cu predare în limba maghiară și a CD-ului aferent. Știm că nici ele nu rezolvă toate problemele legate de învățarea limbii române, dar, împreună, contribuie la asigurarea premiselor necesare însuşirii comunicării în limba română şi la îmbunătăţirea nivelului de cunoștințe ale elevilor. Elevii care studiază în limba maghiară au nevoie de multe exerciții comunicative de limba română, iar noi dorim să asigurăm persoanele interesate că învățarea logică și exersarea contează mai mult decât transmiterea seacă a cunoștințelor şi reproducerea mecanică a informaţiilor. Caietul este adecvat și studiului individual, mai ales că la sfârşitul acestuia se găsesc tabele gramaticale, cu exemple practice, precum şi cheia exerciţiilor, în acest fel elevii putându-și verifica propriile rezolvări. Un alt aspect pozitiv este indicarea gradului de dificultate al exerciţiilor, marcat cu steluţe (* – ușor, ** – mediu, *** – dificil).
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek