Kallós Enikő Rita, Sárosi Melinda Katalin: Magyar anyanyelvi kommunikáció – Olvasás és írás munkafüzet az I. osztály számára / 1. kötet

19.00 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt Összehasonlítom    

Kiegészítő termékek

 • Tankó Veronika-Zita, Nagy Enikő: Számok a természetben (I. rész), Matematika és a környezet feltárása munkafüzet az 1. osztály számára
  Tankó Veronika-Zita, Nagy Enikő: Számok a természetben (I. rész), Matematika és a környezet feltárása munkafüzet az 1. osztály számára

  15.00 RON
 • ​Belluska Éva, Leiti Mónika: Bön-gész-ge-tő
  ​Belluska Éva, Leiti Mónika: Bön-gész-ge-tő

  7.50 RON
 • Sárosi Melinda: Számsuli
  Sárosi Melinda: Számsuli

  19.00 RON
Kategóriák: I. osztály MUNKAFÜZETEK

Kallós Enikő Rita, Sárosi Melinda Katalin: Magyar anyanyelvi kommunikáció – Olvasás és írás munkafüzet az I. osztály számára / 1. kötet

A munkafüzet az új Magyar anyanyelvi kommunikáció az I. osztály számára tankönyvünk (2023) anyagát egészíti ki. Az aktuális tantervi tartalmakra, követelményekre épülő, módszeresen felépített, változatos, játékos feladatsorokon át vezeti be a gyermekeket a betűk világába.

A gyakorlatok megoldása során a gyermekek életkori sajátosságaiknak megfelelő tevékenységeket végezve meséléssel, játékkal, színezéssel, rajzolással fejtik meg az olvasás és az írás titkait.

A munkáltató jelleg mellett az egyértelmű, a gyermek számára érthetően megfogalmazott utasítások, a könnyebb tájékozódást elősegítő, fejezetenkénti kísérő színek a későbbi sikeres önálló tanulást segítik elő. Minden fejezet rögzítő-rendszerező gyakorlatokat, illetve az önértékelést elősegítő tudáspróbát tartalmaz. A fejezetzáró Olvasókuckó célja az olvasás nyújtotta élmény, az olvasás iránti érdeklődés felkeltése.

Kiemelten fontosnak tartottuk megteremteni a differenciálás lehetőségét, hogy megelőzzük, illetve kiküszöböljük az esetleges lemaradást, és hogy minden gyermek számára sikerélményt jelentsen az olvasás. Ezért a munkafüzet a gyakorlást segítő olvasólapokat is tartalmaz.

A munkafüzet teret enged a tanítói kreativitásnak is, lehetőséget teremt arra, hogy a pedagógusok, a gyermekközösség sajátosságaitól függően, továbbgondolják, kiegészítsék a javasolt gyakorlatsorokat.

Méret: A4

Színes belső

Oldalszám: 120 (kivehető tudáspróbákkal)

2023-as kiadás

Azoknak a tanítóknak, akik osztályuk számára a mi tankönyvünket választották, és munkafüzetünkből dolgoznak, szerkeszthető munkatervet és interaktív feladatokat küldünk. Igényeiket a corvinkiado1@gmail.com email-címre küldjék.corvinkiado1@gmail.com email-címre küldjék.

">

Használható
Hajnal Ellenőrzött vásárló 2023-09-26

Kis elsőosztályosaim nagy szeretettel dolgoznak a munkafüzetben.Az életkori sajátosságok figyelembe vételével lett összeállítva!
A feladatok könnyen megoldhatóak minden tanuló számáraMunkafüzet
Timea-Tünde Ellenőrzött vásárló 2023-09-27

Köszönöm szépen a segítséget, kiváló minőségű, tartalmas, öröm benne dolgozni. Köszönöm szépen a gyors választ és kiszállítást a kiadónak.
Kallós Enikő Rita, Sárosi Melinda Katalin: Magyar anyanyelvi kommunikáció – Olvasás és írás munkafüzet az I. osztály számára / 1. kötet A munkafüzet az új Magyar anyanyelvi kommunikáció az I. osztály számára tankönyvünk (2023) anyagát egészíti ki. Az aktuális tantervi tartalmakra, követelményekre épülő, módszeresen felépített, változatos, játékos feladatsorokon át vezeti be a gyermekeket a betűk világába. A gyakorlatok megoldása során a gyermekek életkori sajátosságaiknak megfelelő tevékenységeket végezve meséléssel, játékkal, színezéssel, rajzolással fejtik meg az olvasás és az írás titkait. A munkáltató jelleg mellett az egyértelmű, a gyermek számára érthetően megfogalmazott utasítások, a könnyebb tájékozódást elősegítő, fejezetenkénti kísérő színek a későbbi sikeres önálló tanulást segítik elő. Minden fejezet rögzítő-rendszerező gyakorlatokat, illetve az önértékelést elősegítő tudáspróbát tartalmaz. A fejezetzáró Olvasókuckó célja az olvasás nyújtotta élmény, az olvasás iránti érdeklődés felkeltése. Kiemelten fontosnak tartottuk megteremteni a differenciálás lehetőségét, hogy megelőzzük, illetve kiküszöböljük az esetleges lemaradást, és hogy minden gyermek számára sikerélményt jelentsen az olvasás. Ezért a munkafüzet a gyakorlást segítő olvasólapokat is tartalmaz. A munkafüzet teret enged a tanítói kreativitásnak is, lehetőséget teremt arra, hogy a pedagógusok, a gyermekközösség sajátosságaitól függően, továbbgondolják, kiegészítsék a javasolt gyakorlatsorokat. Méret: A4 Színes belső Oldalszám: 120 (kivehető tudáspróbákkal) 2023-as kiadás Azoknak a tanítóknak, akik osztályuk számára a mi tankönyvünket választották, és munkafüzetünkből dolgoznak, szerkeszthető munkatervet és interaktív feladatokat küldünk. Igényeiket a corvinkiado1@gmail.com email-címre küldjék.
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek