Kun-Gazda Gergely: Illem-tudó

6.00 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt Összehasonlítom    

Kiegészítő termékek

 • Vakációs füzet 4. osztályosoknak
  Vakációs füzet 4. osztályosoknak

  6.50 RON
 • Belluska Éva, Leiti Mónika: Anyanyelvünk világa – IV. osztály
  Belluska Éva, Leiti Mónika: Anyanyelvünk világa – IV. osztály

  14.50 RON
Kategóriák: MUNKAFÜZETEK

Kun-Gazda Gergely: Illem-tudó

Viselkedj – megéri!

Az illendőségre, jó modorra való nevelés lényege, hogy az ember tanuljon önfegyelmet. Amire nagy szükségünk is van, mert hajlamosak vagyunk sok mindent elnézni, megbocsátani magunknak. Ma csak egy kis tiszteletlenség, holnap kevéske trágárkodás, aztán picike füllentés, hazudozás, majd erőszakos viselkedés, és máris nem lehet ránk ismerni!

A munkafüzet első fejezete az általános viselkedési normákkal, a második a családban érvényesülőkkel, míg a harmadik a társas élet illemével foglalkozik. Mindhárom fejezet kifejezetten gyakorlati, a témákat feladatlap követi.

Formátum: 21,5x25,5 cm

Oldalszám: 64
Kun-Gazda Gergely: Illem-tudó Viselkedj – megéri! Az illendőségre, jó modorra való nevelés lényege, hogy az ember tanuljon önfegyelmet. Amire nagy szükségünk is van, mert hajlamosak vagyunk sok mindent elnézni, megbocsátani magunknak. Ma csak egy kis tiszteletlenség, holnap kevéske trágárkodás, aztán picike füllentés, hazudozás, majd erőszakos viselkedés, és máris nem lehet ránk ismerni! A munkafüzet első fejezete az általános viselkedési normákkal, a második a családban érvényesülőkkel, míg a harmadik a társas élet illemével foglalkozik. Mindhárom fejezet kifejezetten gyakorlati, a témákat feladatlap követi. Formátum: 21,5x25,5 cm Oldalszám: 64
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek