Ajándék könyv jár minden megrendeléshez: Cukrászsütemények (Évszakok ízei 9.)

Kun-Gazda Gergely: Illem-tudó

6.00 RON
Siess! Már csak 7 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: MUNKAFÜZETEK

Kun-Gazda Gergely: Illem-tudó

Viselkedj – megéri!

Az illendőségre, jó modorra való nevelés lényege, hogy az ember tanuljon önfegyelmet. Amire nagy szükségünk is van, mert hajlamosak vagyunk sok mindent elnézni, megbocsátani magunknak. Ma csak egy kis tiszteletlenség, holnap kevéske trágárkodás, aztán picike füllentés, hazudozás, majd erőszakos viselkedés, és máris nem lehet ránk ismerni!

A munkafüzet első fejezete az általános viselkedési normákkal, a második a családban érvényesülőkkel, míg a harmadik a társas élet illemével foglalkozik. Mindhárom fejezet kifejezetten gyakorlati, a témákat feladatlap követi.

Formátum: 21,5x25,5 cm

Oldalszám: 64

Kun-Gazda Gergely: Illem-tudóViselkedj – megéri!Az illendőségre, jó modorra való nevelés lényege, hogy az ember tanuljon önfegyelmet. Amire nagy szükségünk is van, mert hajlamosak vagyunk sok mindent elnézni, megbocsátani magunknak. Ma csak egy kis tiszteletlenség, holnap kevéske trágárkodás, aztán picike füllentés, hazudozás, majd erőszakos viselkedés, és máris nem lehet ránk ismerni!A munkafüzet első fejezete az általános viselkedési normákkal, a második a családban érvényesülőkkel, míg a harmadik a társas élet illemével foglalkozik. Mindhárom fejezet kifejezetten gyakorlati, a témákat feladatlap követi.Formátum: 21,5x25,5 cmOldalszám: 64
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek