Kun Kriza Ilona, Kocsis Katalin, Cserei Izabella, Dobrila Irén, Gergely Erika: Irkafirka – Íráselőkészítő grafikai gyakorlatok előkészítő osztályosoknak

15.00 RON


A kollégáink jelentkeznek a lehető legrövidebb időn belül!
Siess! Már csak 4 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Íráselőkészítő grafikai gyakorlatok előkészítő osztályosoknak

72 oldal + 1 ív matrica/ méret: A4 / Ára: 15,00 lej

Az érvényben lévő tanterv alapján összeállított Irkafirka íráselőkészítő grafikai rajzgyűjtemény az előkészítő osztályos gyerekeknek készült. Célja, hogy játékos formában fejlessze azokat az alapkészségeket, amelyek az írástanulás komplex tevékenységéhez szükségesek az iskolában. Fontos, hogy szoktassuk hozzá a gyermeket a füzet használatához, lapozásához is. Az igényesen elkészített, a kisiskoláshoz közel álló színes rajzokban megbúvó vagy épp hiányzó egyenes és görbe vonalak, hurkok és kampók széles variációja motiválhatja a kisgyereket a rajz kiegészítésére, befejezésére.

A papírminőség lehetővé teszi, hogy a gyerek vastagabb, vékonyabb filctollakkal, színes és grafitceruzával, zselés tollal is dolgozhasson.


Íráselőkészítő grafikai gyakorlatok előkészítő osztályosoknak
Andrea Ellenőrzött vásárló 2022-08-02

Nagyon hasznos foglalkoztató az előkészítő osztályosoknak.Gyakorlatias
Aranka Ellenőrzött vásárló 2022-09-21

Érdekes rajzokat tartalmaz, a gyermekeknek nem unalom az írás.Kun Kriza Ilona, Kocsis Katalin, Cserei Izabella, Dobrila Irén, Gergely Erika: Irkafirka – Íráselőkészítő grafikai gyakorlatok előkészítő osztályosoknak
Andrea Ellenőrzött vásárló 2022-12-24

Az előkészítő osztályosok gyermekek szívesen "firkalgatnak" a munkafuzetben. Szuper munkafüzet!

Íráselőkészítő grafikai gyakorlatok előkészítő osztályosoknak 72 oldal + 1 ív matrica/ méret: A4 / Ára: 15,00 lej Az érvényben lévő tanterv alapján összeállított Irkafirka íráselőkészítő grafikai rajzgyűjtemény az előkészítő osztályos gyerekeknek készült. Célja, hogy játékos formában fejlessze azokat az alapkészségeket, amelyek az írástanulás komplex tevékenységéhez szükségesek az iskolában. Fontos, hogy szoktassuk hozzá a gyermeket a füzet használatához, lapozásához is. Az igényesen elkészített, a kisiskoláshoz közel álló színes rajzokban megbúvó vagy épp hiányzó egyenes és görbe vonalak, hurkok és kampók széles variációja motiválhatja a kisgyereket a rajz kiegészítésére, befejezésére. A papírminőség lehetővé teszi, hogy a gyerek vastagabb, vékonyabb filctollakkal, színes és grafitceruzával, zselés tollal is dolgozhasson.
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek