KURUTTY-IRKA

15.00 RON
-20%
12.00 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Kiegészítő termékek

Kategóriák: AKCIÓ! OLVASMÁNYOK

Kurkó István, Szabó Szidónia, Székely Csilla, Urus Tünde:

KURUTTY-IRKA

A Kurutty vetélkedő feladatgyűjteménye, 1. szám

Méret: A4

Oldalszám: 72

Teljesen színes

Kedves Gyerekek, a felfedezés, a megoldások keresése és megtalálása olyan nagyszerű élményt jelent, amely szebbé, boldogabbá teheti napjaitokat.

Azt szeretnénk, hogy ez a sorozat hozzásegítsen ahhoz, hogy felfedezzétek a környező világot, hogy amit tanultok, azt meg is értsétek, hogy hasznos tudást szerezzetek, amit alkalmazni is tudtok, hogy magabiztosak legyetek és bátran nézzetek egy sikeres jövő felé!

Addig is a legjobbakat! Hajrá!

Kurkó István








Kurkó István, Szabó Szidónia, Székely Csilla, Urus Tünde: KURUTTY-IRKAA Kurutty vetélkedő feladatgyűjteménye, 1. számMéret: A4Oldalszám: 72Teljesen színesKedves Gyerekek, a felfedezés, a megoldások keresése és megtalálása olyan nagyszerű élményt jelent, amely szebbé, boldogabbá teheti napjaitokat.Azt szeretnénk, hogy ez a sorozat hozzásegítsen ahhoz, hogy felfedezzétek a környező világot, hogy amit tanultok, azt meg is értsétek, hogy hasznos tudást szerezzetek, amit alkalmazni is tudtok, hogy magabiztosak legyetek és bátran nézzetek egy sikeres jövő felé!Addig is a legjobbakat! Hajrá!Kurkó István
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data