Legjobb receptek: Ünnepi finomságok - 10 év válogatott finomságai

22.50 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt Összehasonlítom    
Kategóriák: GASZTRO Gasztrokönyvek

Ünnepi finomságok

10 év válogatott finomságai

Legjobb receptek

2022. II. évf. 3. (7.) szám

Az Erdélyi Konyha különkiadványa

77+8 tuti recept

Mérete: 20x26 cm

Oldalszám: 160

Bevalljuk Önöknek, hogy a Legjobb receptek legújabb részében egy kicsit csaltunk… ráadásul szándékosan. Na de váljon mentségünkre, hogy az volt a szándékunk, hogy egy a kettőben könyvecskét készítsünk, amelyben olyan válogatással lepjük meg Önöket, aminek az ünnepek alatt nagy hasznát vehetik, ám egy vendégség, ünnepi alkalom, de akár egy kényelmesebb hétvégén is
könnyen elkészíthetnek. Egyszerűen nagyszerű recepteket gyűjtöttünk csokorba, könnyen elérhető, közkedvelt és takarékos hozzávalókból.
Végre közeleg az év vége, egy kicsi lazíthatunk, pihenhetünk, na és jókat ehetünk! Reméljük, hogy legújabb kiadványunkat beengedik a konyhájukba, és találnak benne olyan recepteket, amit örömmel kipróbálnak, és fogyasztanak majd szeretteikkel együtt. Így legyen!
Ünnepi finomságok 10 év válogatott finomságai Legjobb receptek 2022. II. évf. 3. (7.) szám Az Erdélyi Konyha különkiadványa 77+8 tuti recept Mérete: 20x26 cm Oldalszám: 160 Bevalljuk Önöknek, hogy a Legjobb receptek legújabb részében egy kicsit csaltunk… ráadásul szándékosan. Na de váljon mentségünkre, hogy az volt a szándékunk, hogy egy a kettőben könyvecskét készítsünk, amelyben olyan válogatással lepjük meg Önöket, aminek az ünnepek alatt nagy hasznát vehetik, ám egy vendégség, ünnepi alkalom, de akár egy kényelmesebb hétvégén iskönnyen elkészíthetnek. Egyszerűen nagyszerű recepteket gyűjtöttünk csokorba, könnyen elérhető, közkedvelt és takarékos hozzávalókból.Végre közeleg az év vége, egy kicsi lazíthatunk, pihenhetünk, na és jókat ehetünk! Reméljük, hogy legújabb kiadványunkat beengedik a konyhájukba, és találnak benne olyan recepteket, amit örömmel kipróbálnak, és fogyasztanak majd szeretteikkel együtt. Így legyen!
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek