PRĂJITURI DELICIOASE - Ca la mama acasă

25.00 RON
-20%
20.00 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt Összehasonlítom    

Kiegészítő termékek

 • Să bucătărim împreună
  Să bucătărim împreună

  25.00 RON
 • RĂSFĂȚURI CULINARE DIN CARNE DE PUI
  RĂSFĂȚURI CULINARE DIN CARNE DE PUI

  15.00 RON -15%
  12.75 RON
 • Răsfăț de Paște din ingrediente simple - Gusturile anotimpurilor 4
  Răsfăț de Paște din ingrediente simple - Gusturile anotimpurilor 4

  19.50 RON

PRĂJITURI DELICIOASE

Ca la mama acasă

Format: 21 x 21 cm Nr. pagini: 200 =

Cărțile de gastronomie sunt la mare căutare, aproape zilnic apar rețetare, cărți de bucate care mai de care mai interesante, toate pentru delectarea iubitorilor gastronomiei. Așa că, probabil mulți dintre dumneavoastră aveți acasă câte un raft plin cu astfel de cărți, dar printre care, cu siguranță, își va avea locul binemeritat și acest volum cu prăjituri delicioase.

În această carte veți găsi și rețete foarte vechi de prăjituri, culese din rețetarele prăfuite ascunse de istorie, reîncercate și ilustrate, care vă vor ispiti să le încercați și să le reînviați.
Cartea Prăjituri delicioase – rețete ca la mama acasă este un volum de nostalgie, care conține gusturile copilăriei, rețetele clasicelor prăjituri pe care le-am moștenit de la bunicile și mamele noastre și le-am savurat de atâtea ori cu ocazia sărbătorilor și a întrunirilor de familie, la nunți, botezuri și alte ocazii speciale.
Vă recomandăm din suflet să răsfoiți cartea și să redescoperiți aromele și gusturile veridice ardelenești, apoi să le pregătiși și dumneavoastră pentru evenimentele mai mici sau mai mari, surprinzându-i pe cei dragi cu mireasma clasicei nuci învăluind savoarea modernei ciocolate, îmbrățișate într-o simfonie a gustului.
Vă dorim clipe plăcute în bucătărie și rezultate pe măsura așteptărilor!


PRĂJITURI DELICIOASE Ca la mama acasă Format: 21 x 21 cm Nr. pagini: 200 = Cărțile de gastronomie sunt la mare căutare, aproape zilnic apar rețetare, cărți de bucate care mai de care mai interesante, toate pentru delectarea iubitorilor gastronomiei. Așa că, probabil mulți dintre dumneavoastră aveți acasă câte un raft plin cu astfel de cărți, dar printre care, cu siguranță, își va avea locul binemeritat și acest volum cu prăjituri delicioase. În această carte veți găsi și rețete foarte vechi de prăjituri, culese din rețetarele prăfuite ascunse de istorie, reîncercate și ilustrate, care vă vor ispiti să le încercați și să le reînviați.Cartea Prăjituri delicioase – rețete ca la mama acasă este un volum de nostalgie, care conține gusturile copilăriei, rețetele clasicelor prăjituri pe care le-am moștenit de la bunicile și mamele noastre și le-am savurat de atâtea ori cu ocazia sărbătorilor și a întrunirilor de familie, la nunți, botezuri și alte ocazii speciale.Vă recomandăm din suflet să răsfoiți cartea și să redescoperiți aromele și gusturile veridice ardelenești, apoi să le pregătiși și dumneavoastră pentru evenimentele mai mici sau mai mari, surprinzându-i pe cei dragi cu mireasma clasicei nuci învăluind savoarea modernei ciocolate, îmbrățișate într-o simfonie a gustului.Vă dorim clipe plăcute în bucătărie și rezultate pe măsura așteptărilor!
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek