SIKERÉLMÉNY JÁTÉKOKKAL

9.50 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt Összehasonlítom    

Kiegészítő termékek

  • ​Petres Csaba: Zenei minimum
    ​Petres Csaba: Zenei minimum

    19.00 RON
  • Nagy képes ábécé – szemléltetőeszköz
    Nagy képes ábécé – szemléltetőeszköz

    24.00 RON

Török Kajtár Enikő, Gábrus Andrea:

SIKERÉLMÉNY JÁTÉKOKKAL

Több 100 drámajáték és más…

Ha változatos ötletek vannak egy pedagógus tarsolyában, érdekes játékok, akkor mindig akad valami, ami motivál, amivel életre lehet kelteni a tananyagot, s a gyermek sikerélményhez juthat.

Elterjedt tévhit, hogy az iskola falain belül a játék csupán időhúzó tevékenység. Pedig a tanóra megfelelő mozzanatába beékelt játék legtöbbször fejlesztő hatású lehet, persze csakis akkor, ha a játék szervesen kapcsolódik a megtanulandó tananyaghoz.

Manapság nem elég a tanórákon kifogástalanul tevékenykedő diákot nevelni, hanem minden pedagógus feladata az is, hogy részt vállaljon a gyermekek személyiségének fejlesztésében. Ebben segít a drámajáték, mely az élményen alapuló cseleked-tetve tanításra épít. A könyv értéke, hogy a hagyományos dráma-játékok mellett tartalmaz még idegen nyelv és matematika tanulá-sát elősegítő módszereket, kooperatív játékokat, erdei iskolában felhasználható ötleteket is. Ráadásként pedig olyan konkrét terveket lehet kipróbálni, melyek a játékok gyakorlatban való alkalmazhatóságát bizonyítják. E gyűjteményt felhasználhatják pedagógusok, szülők, táborvezetők, diákok, cserkészek, mindenki, aki szeret játszani, óvodástól nyugdíjaskorig.


Hasznos
Jolan Ellenőrzött vásárló 2022-06-29

Sok erdekes jatekot tartalmaz.
Török Kajtár Enikő, Gábrus Andrea: SIKERÉLMÉNY JÁTÉKOKKAL Több 100 drámajáték és más… Ha változatos ötletek vannak egy pedagógus tarsolyában, érdekes játékok, akkor mindig akad valami, ami motivál, amivel életre lehet kelteni a tananyagot, s a gyermek sikerélményhez juthat. Elterjedt tévhit, hogy az iskola falain belül a játék csupán időhúzó tevékenység. Pedig a tanóra megfelelő mozzanatába beékelt játék legtöbbször fejlesztő hatású lehet, persze csakis akkor, ha a játék szervesen kapcsolódik a megtanulandó tananyaghoz. Manapság nem elég a tanórákon kifogástalanul tevékenykedő diákot nevelni, hanem minden pedagógus feladata az is, hogy részt vállaljon a gyermekek személyiségének fejlesztésében. Ebben segít a drámajáték, mely az élményen alapuló cseleked-tetve tanításra épít. A könyv értéke, hogy a hagyományos dráma-játékok mellett tartalmaz még idegen nyelv és matematika tanulá-sát elősegítő módszereket, kooperatív játékokat, erdei iskolában felhasználható ötleteket is. Ráadásként pedig olyan konkrét terveket lehet kipróbálni, melyek a játékok gyakorlatban való alkalmazhatóságát bizonyítják. E gyűjteményt felhasználhatják pedagógusok, szülők, táborvezetők, diákok, cserkészek, mindenki, aki szeret játszani, óvodástól nyugdíjaskorig.
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek