​Tankó Veronika-Zita, Kiss Csilla-Anikó: Szóbűvölő (b)irodalom – Mosoly-manók Mondaterdő rejtekén - Munkafüzet a IV. osztály számára

6.50 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Kiegészítő termékek

  • ​Magyar nyelv (szemléltető tábla)
    ​Magyar nyelv (szemléltető tábla)

    30.00 RON
  • ​Magyar nyelv – helyesírás, alapszabályok
    ​Magyar nyelv – helyesírás, alapszabályok

    48.00 RON
Kategóriák: IV. osztály MUNKAFÜZETEK

Munkafüzet a IV. osztály számára a szóbeli és írásbeli kifejezőképesség alapkompetenciák fejlesztésére

64 oldal / méret: 21 x 26 cm

A munkafüzet az érvényes tanterv alapján íródott. De vajon mit csinálhatnak Mosoly-manók Mondaterdő rejtekén? Bizony, ők szavakat bűvölnek, mégpedig azért, hogy később mindazok arcára, akikkel beszélnek vagy akiknek írnak, a megelégedettség mosolyát csalják – és ez a mosoly épp azt fogja kifejezni, amire a fogalmazás munkafüzet szerzői vállalkoztak: a Mosoly-manók nyomdokain járó tanulók is képesek magabiztosan eligazodni az irodalom-birodalom útvesztőiben.

Munkafüzet a IV. osztály számára a szóbeli és írásbeli kifejezőképesség alapkompetenciák fejlesztésére64 oldal / méret: 21 x 26 cmA munkafüzet az érvényes tanterv alapján íródott. De vajon mit csinálhatnak Mosoly-manók Mondaterdő rejtekén? Bizony, ők szavakat bűvölnek, mégpedig azért, hogy később mindazok arcára, akikkel beszélnek vagy akiknek írnak, a megelégedettség mosolyát csalják – és ez a mosoly épp azt fogja kifejezni, amire a fogalmazás munkafüzet szerzői vállalkoztak: a Mosoly-manók nyomdokain járó tanulók is képesek magabiztosan eligazodni az irodalom-birodalom útvesztőiben.
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data