Thököly Vajk: A vers mindig mindenkié

33.00 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Kiegészítő termékek

Thököly Vajk: A vers mindig mindenkié

verseskötet

Oldalszám: 128

Mérete: 13,5x21 cm

Keménykötésű könyv

Aki verset ír, csak őszinte lehet, és aki őszinte, az az igazságot festi le a maga színeiben. Hol fehéren, hol feketén, hol pedig a szivárvány minden árnyalatában. Aki versekkel festi, rajzolja le önmagát, érzéseit, hitét és reménységét, az nemcsak magáról ír, hanem egy picit mindannyiunkról.

E kötetben a költő az élet fanyar-édes hétköznapjaiból és ünnepnapjaiból merített gondolatokat, érzéseket, pillanatokat. Vissza-visszatekintve múltunkra, tekintve jelenünkre és remélni, reménykedni jövőnkben.

A vidéki, a szilágysági, a kárpát-medencei táj szerelmeseként, a szülőföldet megbecsülve, érte imádkozva szólalnak meg e sorok, gondolatok. 

Verseiben Thököly Vajk lelke egy Istent, szerelmet, reményt és megértést keresve tárulkozik ki, játszadozva a képekkel, hasonlatokkal, és mint egy csörgedező patak próbál végigmenni az érzések világán. Szeretettel ajánljuk a kedves olvasó figyelmébe e kötetet, ahol a költő a szív színeit betűk és szavak formájában próbálta lefesteni a lapra az olvasó előtt.

Thököly Vajk: A vers mindig mindenkié verseskötet Oldalszám: 128 Mérete: 13,5x21 cm Keménykötésű könyv Aki verset ír, csak őszinte lehet, és aki őszinte, az az igazságot festi le a maga színeiben. Hol fehéren, hol feketén, hol pedig a szivárvány minden árnyalatában. Aki versekkel festi, rajzolja le önmagát, érzéseit, hitét és reménységét, az nemcsak magáról ír, hanem egy picit mindannyiunkról. E kötetben a költő az élet fanyar-édes hétköznapjaiból és ünnepnapjaiból merített gondolatokat, érzéseket, pillanatokat. Vissza-visszatekintve múltunkra, tekintve jelenünkre és remélni, reménykedni jövőnkben. A vidéki, a szilágysági, a kárpát-medencei táj szerelmeseként, a szülőföldet megbecsülve, érte imádkozva szólalnak meg e sorok, gondolatok.  Verseiben Thököly Vajk lelke egy Istent, szerelmet, reményt és megértést keresve tárulkozik ki, játszadozva a képekkel, hasonlatokkal, és mint egy csörgedező patak próbál végigmenni az érzések világán. Szeretettel ajánljuk a kedves olvasó figyelmébe e kötetet, ahol a költő a szív színeit betűk és szavak formájában próbálta lefesteni a lapra az olvasó előtt.
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek