Burja-Veinberger Melinda, Jáger dr. Péter Mónika, Pap Erika-Nóra: Magyar nyelv és irodalom (anyanyelv) tankönyv a VI. osztály számára

32.00 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt Összehasonlítom    

Kiegészítő termékek

 • ​Pap Erika-Nóra, Rus Annamária: Magyar nyelv és irodalom munkafüzet a VI. osztály számára
  ​Pap Erika-Nóra, Rus Annamária: Magyar nyelv és irodalom munkafüzet a VI. osztály számára

  24.50 RON
 • Pataki Enikő: Irodalmi barangoló - szöveggyűjtemény az V-VI. osztály számára
  Pataki Enikő: Irodalmi barangoló - szöveggyűjtemény az V-VI. osztály számára

  20.00 RON
 • ​Orbán Julianna Enikő: Matematika – Algebra - VI. osztály
  ​Orbán Julianna Enikő: Matematika – Algebra - VI. osztály

  15.00 RON
Kategóriák: TANKÖNYVEK

Burja-Veinberger Melinda, Jáger dr. Péter Mónika, Pap Erika-Nóra

Magyar nyelv és irodalom (anyanyelv)

tankönyv a VI. osztály számára

2023-as kiadás

Mérete: A4

Oldalszám: 176

Tankönyvünk a 2017/2018-as tanévtől életbe lépett magyar nyelv és irodalom tantervre épül. Logikus felépítésű, a képességfejlesztő feladatok szisztematikus rendje jellemzi. Az együtt gondolkodást segítik elő a gondolatébresztők, melyek a tanulók személyes érintettségét, tapasztalatait, véleményét hivatottak előhívni.

A témájukban és nehézségi fokozataikban változatos feladatok segítik a differenciált tanulásszervezést, illetve lehetővé teszik az egyénre szabott fejlesztést. A tankönyv feladatsorai alkalmasak a kooperatív feladatmegoldási technikák fejlesztéséhez is. Mindezek változatos irodalmi szövegeken keresztül valósulnak meg. A nyelvi ismeretek működtetése és fejlesztése funkcionálisan történik.
Burja-Veinberger Melinda, Jáger dr. Péter Mónika, Pap Erika-Nóra Magyar nyelv és irodalom (anyanyelv) tankönyv a VI. osztály számára 2023-as kiadás Mérete: A4 Oldalszám: 176 Tankönyvünk a 2017/2018-as tanévtől életbe lépett magyar nyelv és irodalom tantervre épül. Logikus felépítésű, a képességfejlesztő feladatok szisztematikus rendje jellemzi. Az együtt gondolkodást segítik elő a gondolatébresztők, melyek a tanulók személyes érintettségét, tapasztalatait, véleményét hivatottak előhívni. A témájukban és nehézségi fokozataikban változatos feladatok segítik a differenciált tanulásszervezést, illetve lehetővé teszik az egyénre szabott fejlesztést. A tankönyv feladatsorai alkalmasak a kooperatív feladatmegoldási technikák fejlesztéséhez is. Mindezek változatos irodalmi szövegeken keresztül valósulnak meg. A nyelvi ismeretek működtetése és fejlesztése funkcionálisan történik.
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek