Kallós Enikő-Rita, Sárosi Melinda-Katalin: Magyar anyanyelvi kommunikáció tankönyv az I. osztály számára

32.00 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt Összehasonlítom    

Kiegészítő termékek

 • ​A teljes magyar képes ábécé
  ​A teljes magyar képes ábécé

  49.00 RON
 • ​Szavak helyesírása – szemléltetőeszköz
  ​Szavak helyesírása – szemléltetőeszköz

  39.00 RON
 • Nagy képes ábécé – szemléltetőeszköz
  Nagy képes ábécé – szemléltetőeszköz

  24.00 RON
Kategóriák: TANKÖNYVEK

Kallós Enikő-Rita, Sárosi Melinda-Katalin

Magyar anyanyelvi kommunikáció

tankönyv az I. osztály számára

2023-as kiadás

Mérete: 20,5 x 26 cm

Oldalszám: 136

„Átlátható, igényes, ízléses, gyerekbarát kivitelű. Képanyaga, szókincse a mai gyerekek  világához alkalmazkodik.” Coznici Gabriella tanítónő

Gyermekbarát: A tankönyv első részében az előkészítő osztályból már jól ismert gyakorlattípusok egy-egy, a gyermekekhez közel álló téma köré csoportosulnak: nyári élmények, iskola, család, játék, állatvilág.

Olvasni tanít: Az olvasás- és írástanítást felölelő rész alapja a több szempont alapján kiválasztott betűsorrend, ezek közül elsődleges  a mielőbbi szóalkotás lehetősége, hogy a gyermek már a betűtanítás korai szakaszában átélje az olvasás sikerélményét.

Könnyen használható: A betűtanítás menete azonos lépéssorozatot követ a különböző betűk esetében. Ennek köszönhetően a gyermek egyfajta rutint szerez a betűtanulásban, jártas lesz a tankönyv használatában.

Differenciál: Az olvasási gyakorlatok három nehézségi szinten jelennek meg. Az egyes szinteket színárnyalatok jelölik, (világosabb, közepes illetve sötét színárnyalat)  így igazodik a tankönyv a gyerekek egyéni tanulási ritmusához, ugyanakkor differenciálási lehetőséget nyújt a tanítónak az olvasástanítás megvalósításában.

Gyakoroltat és visszajelzést ad: Az egyes fejezetek végén, az Olvas–lak és az Ír–lak, illetve a Gyakorol-lak oldalak olvasási- és írásgyakorlatai rögzítik, rendszerezik a tanultakat. Az önértékelést is elősegítő felmérőlapok visszajelzést nyújtanak a tanulók tudásszintjéről.

Kommunikációs kompetenciát fejleszt: A fejezetzáró Mesekuckó célja az olvasás iránti érdeklődés felkeltése. A gondosan válogatott mesék igen változatos anyanyelvi kommunikációs feladatok megoldására is lehetőséget teremtenek: beszélgetés, mesélés, szerepjáték.

Azoknak a tanítóknak, akik osztályuknak a mi tankönyvünket rendelik meg, szerkeszthető munkatervet és interaktív feladatokat küldünk. Igényeiket a corvinkiado1@gmail email-címre küldjék.
Kallós Enikő-Rita, Sárosi Melinda-Katalin: Magyar anyanyelvi kommunikáció tankönyv az I. osztály számára
Andrea Ellenőrzött vásárló 2023-09-19

Nagyon jó tankönyv minden szempontból. Ajánlom másoknak is. Az én kis gyermekeim örömmel és nagy érdeklődéssel használják.
Kallós Enikő-Rita, Sárosi Melinda-Katalin Magyar anyanyelvi kommunikáció tankönyv az I. osztály számára 2023-as kiadás Mérete: 20,5 x 26 cm Oldalszám: 136 „Átlátható, igényes, ízléses, gyerekbarát kivitelű. Képanyaga, szókincse a mai gyerekek  világához alkalmazkodik.” Coznici Gabriella tanítónő Gyermekbarát: A tankönyv első részében az előkészítő osztályból már jól ismert gyakorlattípusok egy-egy, a gyermekekhez közel álló téma köré csoportosulnak: nyári élmények, iskola, család, játék, állatvilág. Olvasni tanít: Az olvasás- és írástanítást felölelő rész alapja a több szempont alapján kiválasztott betűsorrend, ezek közül elsődleges  a mielőbbi szóalkotás lehetősége, hogy a gyermek már a betűtanítás korai szakaszában átélje az olvasás sikerélményét. Könnyen használható: A betűtanítás menete azonos lépéssorozatot követ a különböző betűk esetében. Ennek köszönhetően a gyermek egyfajta rutint szerez a betűtanulásban, jártas lesz a tankönyv használatában. Differenciál: Az olvasási gyakorlatok három nehézségi szinten jelennek meg. Az egyes szinteket színárnyalatok jelölik, (világosabb, közepes illetve sötét színárnyalat)  így igazodik a tankönyv a gyerekek egyéni tanulási ritmusához, ugyanakkor differenciálási lehetőséget nyújt a tanítónak az olvasástanítás megvalósításában. Gyakoroltat és visszajelzést ad: Az egyes fejezetek végén, az Olvas–lak és az Ír–lak, illetve a Gyakorol-lak oldalak olvasási- és írásgyakorlatai rögzítik, rendszerezik a tanultakat. Az önértékelést is elősegítő felmérőlapok visszajelzést nyújtanak a tanulók tudásszintjéről. Kommunikációs kompetenciát fejleszt: A fejezetzáró Mesekuckó célja az olvasás iránti érdeklődés felkeltése. A gondosan válogatott mesék igen változatos anyanyelvi kommunikációs feladatok megoldására is lehetőséget teremtenek: beszélgetés, mesélés, szerepjáték. Azoknak a tanítóknak, akik osztályuknak a mi tankönyvünket rendelik meg, szerkeszthető munkatervet és interaktív feladatokat küldünk. Igényeiket a corvinkiado1@gmail email-címre küldjék.
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek